41

Дедо

преди 3 години

бах тее "професори"

40

анкета

преди 3 години

Много го уважавам тоя,точен е (+)Платен лъжец е,то е ясно. (-)

39

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 42Че това е професор , бе ,да не е лукова глава !Ще вземе да се гътне, ако се напъне да каже нещо със сигурност , затова педполага .Само че заплатата не я взима предполагаема , а твърда и сигурна всеки месец !!!

38

Анонимен

преди 3 години

Проф. Гетов казва ,,Предполага се''.

37

Анонимен

преди 3 години

При тези "ваксини" всичко е предположения.Предполага се,че са безопасни, предполага се че създават имунитет,предполага се, че препразват от заразяване.

36

Анонимен

преди 3 години

Професори ,лекари ,медии политици имат големи желание да ни ваксинират с живи ваксини )но тия същите нямат ваксини ,както и европейските депутати и създателите и производители не са се ваксинирали ) Ко правим професорче

35

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше нужното време за изпитанйе на ваксините, а Не надпревара за пари то нямаше да се предполага и да се хвърля ези или тура ......... Щом Не знаят колко ще е резултата, значи и Не знаят за последиците ......

34

Анонимен

преди 3 години

Всеки е професор по ваксини и вируси но никой не казва кога и дали някога ще се върнем към нормалния си живот. Въпреки че започнахме да живеем във втората година от пандемията това започна много да тежи - дистанции дезинфекции и гадни маски пречещи на нормалното дишане. Така като чета дори и ваксините няма да ни върнат към нормалното.

33

Бат Пенко

преди 3 години

ПРЕДПОЛАГА СЕ

32

1-н

преди 3 години

къде мога се ваксинирам ве...?...*** не с бъркоча на астрата с ефективност 59.5% според производителя...

31

ha ha

преди 3 години

Вчера ходих при една Гледачка (много добра казват че била!). Разбърка някакъв боб и отсече - 2 години и 3 месеца е защотата от вируса!Ама много и 'вервам'! Нали?

30

Анонимен

преди 3 години

Като са имунизирани не означава, че не носят или не отделят вируса. Няма данни все още дали ваксинираните не заразяват. Какви зелени коридори ви гонят?

29

Анонимен

преди 3 години

В болницата - Св.Пантелеймон ваксинираха на 2.02. Бях там по случайност. Мисля ,че ваксинираха персонала от 2ра клин.база.Поне чух , че идват от Девета. Не се сещам да се намира др.болница там. Или е на Панталеймон?!

28

д-р Ох Боли

преди 3 години

До Скрити новини.Да, един колега, кардиохирург там, се зарази няколко дни след поставяне на първата доза. За това обаче не се пише.

27

скрити новини

преди 3 години

В Плевен бяха ваксинирани 80% от работниците на една болница. След три дни всички се разболяват и излизат в болничен .PFIZER ваксина !!!

26

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

До Анонимен 17Механизмът за предизвикване на стерилитет при ваксинация е добре известен. Изглежда S-протеинът - на шипчетата на вируса, има антигенно сходство с един протеин на плацентата - синцитин, на трофобласта, чрез който се храни плода. Опасенията са, че така ваксината, която създава антитела срещу точно този S-протеин, съответно срещу трофобласта и предизвиква аборти. Затова някои учени препоръчват да се избягва ваксинация на жени в детеродна възраст. Анадънмо?

25

Анонимен

преди 3 години

Аз пък мислех, че се предполага, че предположенията не са научен подход, а са от сферата на врачуването и махленските приказки. Ама щом професорът казва, ще бъда послушна oвцa и няма да споря със спрециалистите...

24

Баро Вкаров

преди 3 години

Бровос Гетов!Ако ти беха платили повече,моеше да кажеш, че имунитета е за 5 години!

23

Др. Акула

преди 3 години

Ние ще експериментираме върху навниците, и "предполагаме", ще ще излезе нещо добро! Въпреки, че никога не е създавана ваксина с трайно действие срещу РНК вируси! А предишните ваксини срещу коронавирус бяха голям провал! Но нищо, само подпишете тук това документче, че ако има нещо, няма да ни се сърдите! Абе поне пари ще има за всички инфлуенцъри, опа, имахме предвид професори и лекари.

22

Анонимен

преди 3 години

Ми добре го е казал човекът: "Предполага се"... Науката в момента е на ниво предположения и надежди... Умpела работа!