52

Свиреп

преди 3 години

Подвеждат балъците. СС Груп някакви си се мъчиха да ми скачат по телефон, че ги питах колко коли хора ще дойдат, че да осигуря презервативи - ще ги опъваме дружно. Нарекоха ме *** и трета година няма и стон от тях.

51

Lissa

преди 3 години

А който няма кредити какво да каже ? Само лайф. Харчиме си парите с кефффф по хаваите.

50

Койчо

преди 3 години

Тези фирми на кого мислите че са собственост.На БКП и новата им формация герб който от 11 години клатят народа както турчин не го е правил

49

Тео

преди 3 години

Какви чудесии ставаха навремето ... не е ли време банките да се откажат от непогасяеми кредити? Това е безумие - по време на строителния балон хора купуваха имоти на цени х2 от реалната стойност. Банките финансираха дп НАД 100% - някои до 105% от стойността на сделката. Не е ли редно и двете страни да разделят инвестиционния риск? Не е ли редно след продажба на имота и обезпечаване на част от кредита всеки да продължи по своя път? Откъде-накъде контрата ще е само в едната страна?

48

Анонимен

преди 3 години

1.В "белия" свят кредит се дава срещу обезпечение и никой не може да пипне нищо, извън договореното предварително обезпечение. Не си връщаш ипотечния кредит, вземат ти каквото си ипотикирал и нито стотинка повече. Ама не стигало - ами ваш проблем, да не сте бляли като сте давали кредит.2. Покупко-продажбата на дългове е изключително порочна практика и трябва да се забрани. В повечето случаи е просто счетоводна измама.

47

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Много сте алчни бе, апартаментни рентиери !!Тук ни стигат по една къща(с дворче) + апартамент на семейство.

46

Cv

преди 3 години

Стоя си седна в една известна банка в БГ, и чувам от човек на гише:- Аз съм теглил 1400 лева кредит, за три месеца ето ги плащам, а вие искате още 1700 лева? това е над 100% лихва-как е възможно това?! Таз зад касата мълчи като умряла...тук не казва...и човека продължава жалко, че хората не знаят истината за частните банки в България, това е по-скъпо от местен лихвар, аз ще се обърна към София.....

45

хх

преди 3 години

Стига сте наричали София Софето, ***

44

До 49

преди 3 години

Какво искаш да кажеш? Че след 20 години ще си на печалба? Нали 20-годишната ипотека я плащаш в двоен + размер, а също и новопостроеното след 20 години съвсем не е като ново. 20 години си длъжен ежемесечно да спонсорираш банката, която те е пуснала на квартира. След този период, когато си платил 2 пъти, колкото ти е дала, притежаваш 20 годишната кутийка. Това не е инвестиция. Инвестиция си ти за банката. Кога ще го осъзнаете? И не съм пишман мераклия, нито наемател. Просто споделям азбучни истини

43

Анонимен

преди 3 години

Не съм теглил кредити .ама съм давал бързи.Първата гарсониера я купих на 45.Тъй че не чакайте до 50. Можете да си купите още пет за това време.

42

Видял

преди 3 години

Не може да вземаш откъде ти дават, а после да се сърдиш защо трябва да връщаш. Ако днес нямаш доход, но искаш нещо, какво те кара да мислиш, че утре ще имаш пари да ги върнеш? Все пак, ние сме по-близо до немците и много народ има скътани пари за черни дни. Аз имам наблюдения от Гърция и Турция. Там никой няма лев спестен, живеят ден за ден. Ако има как ще похарчи утрешният надник днес. В България чак такива комарджии са малко.

41

Анонимен

преди 3 години

"Един познат взе ипотека преди 3 години в София. Миналата година мрънкаше как в района му паднали цените на имотите и апартаментът му в момента струва с 10 хиляди по-малко, ама ипотеката пак е същата.Никога няма гаранция, че с ипотека си на печалба."Покупката на имот е вид инвестиция и то дълготрайна инвестиция. Говорим за минимум 20 нагоре години! Я сега провери цените преди 20 години.....ако и във "Факултето"...3 години е несериозно! Да не говорим, че цени не знам да са падали в Софето...

40

Анонимен

преди 3 години

Кредитите са може би едно от най-хубавите неща достъпни ни в съвременния свят!!!!Те са единственият начин да се КУПИ ВРЕМЕ! Взимаш кредит, купуваш веднага нещо, НА МОМЕНТА го имаш, в сегашно време.....не някъде в светлото бъдеще! Едни ще купят телефонче, други ще купят кола, трети апартамент с повече стаи за децата! Не ги съдете хората, че искат за си купат време! Разбира се, съобразявайте се с дохода и месечната сметка за изплащане! НЕ ЧАКАЙТЕ да станете на 50 да си купите гарсонерка в КЕШ!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Един познат взе ипотека преди 3 години в София. Миналата година мрънкаше как в района му паднали цените на имотите и апартаментът му в момента струва с 10 хиляди по-малко, ама ипотеката пак е същата. Никога няма гаранция, че с ипотека си на печалба.

38

Апартаментчик

преди 3 години

Имаме общо с жената десетина апартамента. Законни.Много скъпо излиза да плащаме на чистачки и ме съдраха да бъда домоуправител .

37

Анонимен

преди 3 години

БЪрзи кредити НЕ взимайте!Всички останали ги вземете, те не са проблем, но все пак ги съобразете с дохода си! Като за ипотеките имате едно важно правило - МАКСИМУМ години, за да може вноската на месец да е МИНИМАЛНА, а пък ако вие имате свободни средства си ги спестявайте и покривайте главница веднъж в годината - така ако изплатите всичко за 15 години, ще платите същата лихва, като да изтеглите в началото за 15, НО ще имате риска от 15 години ВИНАГИ по-голяма месечна вноска!

36

Анонимен

преди 3 години

Смятам да тегля кредит. И да инвестираме в тикви.Много ги подкрепят от ЕС недосегаеми са Носят и пачки .

35

Анонимен

преди 3 години

"Аз лично имам две жилища, при това напълно легално придобити, без да съм теглил нито един кредит."Абсурд! ИЛИ1) ЛъжешИЛИ2) си на 60 годиниИЛИ3) мама и тате са помагаи сериозно.ЗА да имаш едно жилище в БГ в момента е средният човек в БГ трябва да изтегли не голяма ипотека, която е горе долу колкото да плаща наем (може да има леки разлики в цените и местата)...

34

Анонимен

преди 3 години

Сега разгледах офертите на ТБайбанкДа ги е****ъ в устата. ГПР е 49.76% !!!Света ще свърши, глупаците дето вземат такива графити - не

33

Великият диктатор

преди 3 години

Даже и да си дърт . Пак ще си в тинята. Защото такава е повелята Скъпи ми ми мой бедни избирателю.