11

sdm

преди 16 години

Norbit si be6e mnogo qk film.Daje dosta dobur."KOI ME UBI' sa6to ne e lo6.

10

преди 16 години

За мен важното е, че матрялчетата на Елена Пенева са със забранени коментари :) От какво се плашиш, авторке?

9

bg

преди 16 години

Малинки, оскари... на кого му пука.

8

Малинко

преди 16 години

11-12 годинки са много.... сигурно са на 5. :)Филма е пълна тъпотия и малинките са му малко. Е ако има награда за най-*** филм за всички времена, тоя ще я 'земе! Е т'ва е филма за кефа на малките идиотчета... смех до зори! Абе един, два, три.... пръста са по-смешни от тая боза. Тоя Интернет 'ба майката на всички ценности. Амин!

7

-

преди 16 години

Филмът <<Норбит>> си е много як, ще имат да вземат с тия *** антинагради.

6

преди 16 години

голям успех за еди мърфи,а? :D:D:D

5

NOFX

преди 16 години

А бе и филма който ще спечели уж доста оскари No Country for old men съще е пълна боза пфффф

4

dynamo

преди 16 години

А ти на колко годинки си, щом си готов да убиеш човек заради един филм си ми ясен: или си пъпчивец или си луд!

3

преди 16 години

А бе двамата от по-долу на колко сте годинки? 11-12? Ако оставят на вас сигурно ще вкарате и Голо оръжие в топ 10 на всички времена. Норбит го гледах два пъти в автобус и бях готов да застрелям шофера че го пусна.

2

lia

преди 16 години

много беше смешен норбит, но тези хорица са невероятно елементарни и *** - ВСИЧКИТЕ са някакви малоумвници, осбено тези, които определят наградите

1

dynamo

преди 16 години

Аз лично не знам зашо "Норбит" е освиркан?! Гледах го и се скъсахот смях, а това е целта на комедията, освен това в тоя филм има САМО положителни неща и наистина готин хумор, американците за пореден път доказват колко са ***, затлъстелии ограничени, още като свалиха страхотния сериал "Джоуи" сеотказах да слушам каквото и да било от каквито и да били техни"класации"! А за Линдзи, не знам мисля че в трудния за нея момент не трябва да й правят това, но в Америка всеки закопававсеки - "просто бизнес - нищо лично" - лично е дей*а ваща американска тъ*а майка дей*а!