10

IT-спец

преди 3 години

че аз не съм спирал да пия и вино и биричка, особено като започна пандемията усилих малко, незнам от къде са им загубите...

9

до Дядо Стефчо

преди 3 години

Едва ли правим най-хубавите вина в света. Патриотизмът е хубаво нещо, ама ако е безмерен се превръща в идиотизъм. Светът си дава парите за качество. Не съм виждал в западна Европа българско вино нито по суперите, нито в магазините за алкохол, а там има всякакви вина, всякакви качествени вина искам да кажа.

8

Анонимен

преди 3 години

а по телевизията 1 от големите винопроизводители каза точно обратното - продажбите са се увеличили с 11% спрямо 2019година и то главно от физически лица, - НА КОГО ДА ВЯРВАШ ? Каза, че в неговата изба редовно са идвали клиенти, купувайки за вкъщи

7

Хаха

преди 3 години

До Анонимен 4Ами не си купувай наливни спиртосани ментаци. Аз около нова година си поръчах две кашончета българско вино (естествено няма да пиша марка). Супер си беше. Когато е спиртосано, личи по вкуса, стига да го различаваш, естествено.

6

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези глупости на дъската?В България виното се замезва със суджук,луканка,пастърма и се нарежда в плато,а не на дъска.

5

Анонимен

преди 3 години

Еми щом живота ти поднесе лимон си правиш лимонада!Следователно,ако си винар и ти поднесе пандемия ще правиш от виното оцет!

4

Анонимен

преди 3 години

До Дядо СтефчоКато домашна традиция - да, но и тя замря след 91-ва с умирането на бъгларското село и измирането на старците... Това, което се продава по магазините е отвратително, мирише на спирт и желязо и сутрин боли глава дори от половин чаша.

3

Анонимен

преди 3 години

Хубав празник Трифон зарезан. Скоро идва този празник. Да е честит и да се празнува и за напред.

2

баба мара

преди 3 години

намалете цената на виното и няма да имате проблеми

1

Дядо Стефчо

преди 3 години

Във виното е истината... Не съм го казал аз... Българите правим едни от най-хубавите вина на света и така ще е винаги.