56

Мяу

преди 3 години

А си представям какви празненства ще падат на Трифон Зарезан. С НЕТЪРПЕНИЕ го очаквам.

55

Анонимен

преди 3 години

Все по-често ще бъде. Хората осъзнаха пълното безсмислие на мерките.В чужбина са още по-резки към лъжите. Огромни и редовни протести. Но у нас си има информационно затъмнение, както винаги.

54

Мяу

преди 3 години

Гласувайте за Мангъров, ако искате да празнувате до насита.

53

Анонимен

преди 3 години

До АхаПробвай да нарушиш мерките тогава, всички заведения рискуват солена глобичка ако се направят на тарикати :)) Но може би искат да нахранят калинките, все пак българите са мазохисти :))

52

Скоро

преди 3 години

Скоро пак ще има масово болни и умиращи по стълбите. Но аз няма да си рискувам здравето заради вас,няма да ви лекувам.

51

Аха

преди 3 години

Хора заведенията масово работят. Даже и проверяващите ходят там да се хранят. Само за бедните и слабите има закони. Аз съм сигурен,че управляващите добре го знаят и даже се хранят там. Само за нормалните има закони. Събудете се и ще разберете ,че тук не трябва да остане нормален човек.

50

Анонимен

преди 3 години

Долу фашизма!!! Свобода за народа !!!

49

Анонимен

преди 3 години

Предлагам всички заведения да отворят. Който иска да ходи, който не - да си седи вкъщи. Ако дойдат на проверка да излязат всички клиенти и да им надуят каските на проверяващите. Да видим дали ще се върнат

48

Buhi buhi

преди 3 години

Много сте ми интересни всички - до вчера плюете срещу ресторанти,кафенета и заведения,а днес,когато шепа народ бойкотират и плюят на спазването на забраните на останалите, ги подкрепяте ???!!! Тогава да отварят всички заведения ?! Защо не ?!Народ без лична позиция !

47

Врачанин

преди 3 години

Ако в заведението има повече хора от колкото проверяващи, то тогава можете да ги биете по-лесно.Ако са 15-тина човека проверяващи и всеки има по 100-200 лева в джобовете, това са си 3000лв награден фонд.

46

О, времена! О, нрави

преди 3 години

Кой от ГРОБ ще ни избави ?!

45

Анонимен

преди 3 години

Сигурен съм, че всеки който е бил лапе пре 90-те не е съгласен да копунясват :)) Искат и те да са ербапи лапетата, просто националната ни нагласа е, че мутрите са като Ботев и Левски, един вид спасители :) Има нещо вярно, но свестните мутри са около 10%, другите ако имат желание :))) Ако прибавим и това че 99% от българите не вярват в "чумата", картинката се изяснява :)

44

Долу ГРОБ !!!

преди 3 години

Най омразната шайка !

43

Абе, шматко...

преди 3 години

До макИменно, защото 99% от хотелиерите и ресторантьорите спазват мерките, такива лай`на трябва да носят пълната строгост на закона. Включително и наказателна. И да бъдат посетени от КЗК. Ние сме затворили всичко, те си работят? Това е нарушение на конкуренцията!

42

Анонимен

преди 3 години

До Мак.Не Мак, не е вярно, че нищо не могат да ми направят. Могат да ме глобят, могат да ме арестуват, могат и на съд да ме пратят. Но когато, Мак, узаконеното човекомразие достига до небето, а моето лично здраве е национализирано до публична обществена собственост, тогава, Мак, неподчинението и съпротивата срещу тиранията се превръща в задължение.

41

Джон Пол Джоунс

преди 3 години

Стълба къмнебето !...Всички на купона !Да го е яд ръпона !

40

123

преди 3 години

Гербави фашисти, оставете хората да се забавляват. Който защитава гербавия терор е част от тази система.

39

венци

преди 3 години

Заловете главният престъпник в държавата-Боко Тиквата.На 4 април трябва мощен наказателен вот срещу крадливата хунта.

38

Анонимен

преди 3 години

не мислите ли ,че тези са фашисти , сър ....

37

Оруелчо

преди 3 години

2 0 2 1.