131

Мяу

преди 3 години

Инджова е единственият честен премиер на БГ.

130

Анонимен

преди 3 години

Били по улиците ,викали " оставка" и никой не ги чувал?Е и?Щом могат да викат събрали сулю и пулю и хоп на тепсия,къде са ви алтернативите,кого представлявате,никой не се индетифицира с вас,освен тези които се подават зад гърба,обвиняеми от голямото добрутро,подсъдими,фигуранти,една прислужница на еди кой си екс омб душманка,с фантазии за премиер на хазартен бос в комбина с мечтателя за президентска республика,чак си написал и властова конституция.Я стига с този долнопробен сценарий!

129

Анонимен

преди 3 години

Сигурно отново се борим да ставаме Активни борци народни пенсии на там отиват работите Не Ви ли е срам поне малко крадци и лъжци

128

Анонимен

преди 3 години

Да напомня 99%от партизаните са излезли в Банката на 10септември 44

127

Анонимен

преди 3 години

Абе пак се борим за да бъдем гладни но с нови микрофони смях

126

Анонимен

преди 3 години

20 калпака шествие,демек " нашествие" ,баби яги,виещи вълчовци и *** проституиращи,осквернили и знамето,много много ниско.Падение отвсякъде!Грозно!

125

Анонимен

преди 3 години

При Бошковизма ще ви плащат с лотарийни билети само нашите хора ще печелят парички за хляб другите ще получават губещи билети така беше преди 20 години при к виденов така искате да го направите защото мислите за вас но не и за България

124

Анонимен

преди 3 години

Тотално отречени от морал,били майки!Такава нечистотия и наглост да крещиш с мегафон пред къща с малки деца,едното на 2 години.Има съседни къщи също с деца!Изпаднали и прости,алчни за пари да играят по свирката на черепа," алтернативата" на статуквото или на галевобожковатамунчова умопобърк.на.Полицията и агенцията за закрила на децата да вземе мерки срещу тази ***!

123

Анонимен

преди 3 години

Добре организирана акция на *** нови микрофони нови коли изобщо рок перфектно

122

отврат

преди 3 години

Някои хора много прекаляват със свободията си,която разбират неправилно.Не може да ходиш да крещиш пред къщите на хората,да обиждаш, да се държиш неморално,и да не си получиш заслуженото.Защо органите на реда не си вършат работата и позволяват това да се случва?Как ли биха се чувствали тези "протестиращи",ако някой крещи пред къщите им и плаши децата им(кой тогава ще е виновен)?Хора без морал и достойнство тръгнали да искат спреведливост.Постигат негативен ефект и отблъскване от самите тях.

121

Анонимен

преди 3 години

Тези протестиращи които останаха май управляващите ги хванаха за носа и ги пращат където си поискат.

120

анонимен

преди 3 години

Пази боже да стигнем до там , подобни екземпляри да допуснем до ключовите постове в държавата .

119

Рада

преди 3 години

Само ГЕРБ и като спечели такива малки партийки като на Манолова и останалите трябва да им се търси отговорност

118

ха-ха-хаааа

преди 3 години

Не протестирайте срещу Началника, оплака се по ТВ-то, че децата вътре реват и щял да прати снимки!

117

срам

преди 3 години

Тези "протестиращи" използвачи,които уж са загрижени за децата си не са никакви майки.Не е това начина и мястото да се отправят изисквания.Освен това нито е морално,нито е човешко, нали уж търсят справедливост за децата си,а вредят на други деца.Освен да излагат себе си,друго не постигат в случая.Но Б.Б. е прав като не се намесва в такива случаи,за да видят хората истината и да си преценят сами.А властите, не са на мястото си, за да приложат закона както трябва срещу тях.Това е недопустимо.

116

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава ( да кажа тук похвалните слова ) . Три папи по главата го галили и боговете нимба му благословили.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

115

дали

преди 3 години

До Анонимен 140Дори не пишете правилно на български...без коментар!

114

Анонимен

преди 3 години

Доло крадеца, доло крадеца, доло крадеца, доло крадеца!!!!

113

Анонимен

преди 3 години

До 132 много си нещастен от това написаното което пишеш се чувства много злоба и не знаеш какво искаш от такива като тебе страдаме всички

112

Анонимен

преди 3 години

До 136 многлупосто пишеш това което казваш е пълна глупост не си информиран достатъчно банките ги обраха е такъв като Цветан Василев който е комунист и Румен Гечев пък леквидира Българи банките бяха ликведирани икономика нямаше това е истината а не твойте плямпания