17

Анонимен

преди 3 години

А 500 000 фалшиви бюлетини от печатницата в Костинброд до какво водят?

16

Читател

преди 3 години

В главата на играчът от Костинброд, който организира печатането на стотиците хиляди бюлетини за слабите области на герб,днес говори за евентуални манипулации по време на изборите.Пошлата демагогия на днешните от "Дондуков"-1,взе големия връх в идиотската обработка на моите объркани,да не кажа неграмотни мои сънародници.Ако Константинов остане на досегашния си стол,той последен да брои бюлетините,отново ще бъдат разочеровани участниците в изборите извън милиционерската сбирщина.

15

нищо лично

преди 3 години

Подмяната на вота е в предварителната договорка между партиите на статуквото и в онези 600000 невалидни бюлетини и в увалите с бюлетини, които се валят около кнотейнери за ***.

14

Анонимен

преди 3 години

Всички манипулации май са ви до болка познати. Нали, г-н Желязков?

13

Койчо

преди 3 години

Като с напечатаните билютини в Костинброд ли бе желясков

12

Да

преди 3 години

Целият свят видя, че това са ''демократични'' чалъми за изборна измама !

11

Анонимен

преди 3 години

Охо,министре а да гласувам машинно ,к да,се брои ръчно ,нямали съмнения )

10

Анонимен

преди 3 години

Не се обаждай погледни в какви ретро влакове и трасета се двизим БДЖ.Ти кой е си бе?Политиката не е за теб напълни си джобовете с пари по 10 000 на месец заплата взимаш.

9

КОЙ ГО КАЗВА

преди 3 години

Печатаря на 2 млн "излишни" бюлетини в КОСТИНБРОД. А това не беше ли ТРАНСПОРТНИЯ министър дето Уж протестираше в БРЮКСЕЛ , скрит в уличката да не го видят от централата

8

конфюзчо

преди 3 години

по пощата води съмнения?! то щото иначе няма съмнения

7

123

преди 3 години

Да разбирам ли, че и в САЩ може да има съмнения да подмяна на вота? Започва да става интересно. Ако пък се въведе и активна регистрация...

6

Анонимен

преди 3 години

Като ти гледам подлизурската физиономия,изобщо не се притеснявам,че щяло да има манипулации.Ама въобще-изобщо.Вие сте чисти като изворна водица и не знаете що е това манипулация и фалшификация.Вие сте извънземни,беееее.Вие сте единстверни и незаменими.Уф!Не искам да кажа какво ми се прави от вас,за да не ме изтрият.

5

House M.D.

преди 3 години

Пейо Пощальонът няма да подменя марките, защото няма нужда да го прави. Пейо Пощальонът ще донесе нужните пликове в секциите, гласувайки от името на онези, които така или иначе не гласуват. Напр. покойниците. Справка - САЩ.

4

Анонимен

преди 3 години

Интересно в краварника не мислят така.

3

уеуе-мауе

преди 3 години

Който гласува, за когото и да било, акъл няма. Да ходи на преглед при психиатър.То ако зависеше нещо от вас гласуването щеше да бъде забранено! Малко мислете с главите си!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Така е и то не без основания.

1

ха-ха-ха

преди 3 години

Нали, сигурно Пейо Пощальона ще подмени марките на пликовете?!