47

Ddd

преди 3 години

Хубаво че са ги хванали във Франция че да ги осъдят, щото ако беше тук - година и половина условна най-много.

46

112

преди 3 години

Не набеждавате българите! Френските медии ясно посочват, че ромите от тези вреенни лагери оставят след себе си купища ***.

45

Пример от САЩ

преди 3 години

Вземете пример от САЩ. Нали това е модерно сега . След като в САЩ тия с по-странния цвят дошли от континента Африка им казват АФРОамериканци и това не обижда никого, защо и в България населението дошло в миналото от Индия да не се обозначава с истинското му име - ИНДОбългари.И без това те не понасят да ги наричат българи,когато са в България.Можеш да бъдеш пребит или заклан ако им го кажеш в очите.ЗАЩО ТОГАВА МЕДИИТЕ НЕ СПИРАТ ДА ГИ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ?Заради подигравката ли?За да ги дразнят?

44

Валентин

преди 3 години

Виновен е тиквата ,ако в Тикволенд бе хубаво те нямаше да са там .Покажете един французин да проси в Тикволенд

43

Анонимен

преди 3 години

тези българи да не са братовчеди на индийците?

42

НималсSS

преди 3 години

Извинете !! Българи ли казахте ?!?!?!? Това не са Българи това е РОМ!!!!

41

Срам

преди 3 години

Престанете да мърсите името "българин"???? В личните карти отдавна не се пише народността, но всички знаят кои са просяците и кой печели чрез тях. Жалко за вас "журналисти".

40

Звигойн Фон Дьо Тен

преди 3 години

Шведи с тен ?

39

Шоп

преди 3 години

До Анонимен 41Ми да бяхте ходили на училище, да бяхте научили някаква полезна професия..; то иначе не става.

38

Петю

преди 3 години

Сега да пишат в Брюксел, че им нарушават изконните им Човешки Права във Франция,както тука като ги хванат оревават света че те нищо не са правили а ги арестуват само.

37

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо да просят и това е работа на кои от вас му стиска да седне и да моли милостиня винаги давам по някои цент няма значение от Сирия ли са или от България те са хора а нашите политици ни направиха скитници по държавите а ние какви сме молим се за работа на европейците и ние сме просяци но под друга форма кумунизма съсипа държавата

36

Аууу

преди 3 години

Аууу горките хорица - да вземем да им пратим самолет да ги прибере. Нямат и осигуровки там, ако им стане нещо да могат да се лекуват безплатно в бг... не че тук имат осигуровки де ама за тях всичко е безплатно. А и да си приберат помощите, може да не са ги получавали редовно. Те там се водят българи, тук в бг ги е срам да се нарекат българи ама нищо... това е друга тема.

35

Адвоката

преди 3 години

Те тези българи са същите българи, които ги дискриминират в България от едни други българи, така че драги фрнцузи не ги съдете във вашата страна догато ги съжалявате и защитавате в родината им.

34

Да

преди 3 години

До Марсел ПоповТи нямаш манталитета на ***, защото се казваш Марсел и сигурно си от Марсилия?!Нали знаеш, че вълка и в овча кожа да го облекат, си остава вълка! Та, каквото и име да ти дадат си оставаш ***!

33

да,да ама не

преди 3 години

Петенце, Петенце! В заглавието на статията трябва да са български граждани, ама те българи ли се наричат или как?!

32

полковник Колев

преди 3 години

Това са от 13тото коляно пръснато по света като наследниците на Моисей и Левитите...

31

Още малко

преди 3 години

за журналистите. Цитирам Ботев: "После мълчанието върви смирението. Ако желаете да ви хвалят хората и ако искате да живеете наготово, то свивайте полите си даже пред ония свои благодетели, които ви хранят само с мазни обещания. Пословицата, която казви, че "по-добре днес попарник, нежели до неделя тутманик" намя никакво значение за журналистите. Кой знае из коя дупка ще да изскокне заец?" - и т.н. Ако ви интересува продължението, прочетете оригинала, стига да сте чували за Ботев.

30

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да има осъдени миси.ки за обида на българите.

29

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Хахахахаха.Аре ве Франсета, нали сте по интеграцията.Ами хайде интегрирайте ги, нали за човешки права ни говорите.Ето ви тия хора, спазвайте им правата и ги интегрирайте - все пак са граждани на ЕС.БХК и другите уродливии НПО-та що не сезират Брюксел за действията на френските власти?!?Хак да им е на французите.Хубава новина.Лошото е, че ще ни ги върнат.

28

со керес

преди 3 години

Картинката е ясна.