98

Анонимен

преди 3 години

"Например, фирмата Moderna вече разработва нов щам"Хубаво е да си казваме истината .. ха-ха

97

Минах ме го

преди 3 години

Маса народ го преболедува. Аз, жената, мама, тъщата... и никой не отиде в болница. Но пихме Ивермектин, Аспирин, може Прадакса за тия с проблемни кръвоносни съдове, Антибиотик, пробиотик, витамини, минерали. Който хвана малка пневмония добави към коктейла си и кортекостероид. Между 14-21 дена го преминахме. Аз имам най-много антитела. А жената го мина леко и няма антитела и сега пак се пази. Това е за Ковид. Пийте веднага точните хапове и ще оздравеете. Умират тези които се бавят.

96

Анонимен

преди 3 години

идва и мексиканска вълна

95

Анонимен

преди 3 години

Това го имаше и по соца.Имаше го, има го навсякъде. Но тогава беше в много малки размери, а днес при деморкацията и американското партньорство е в уродливи размери.Защото хора (не обществен строй!) го позволяват......тези, които слушат, пеят и ходят по кръчми да ги слушат!!!!!!!!2 родители + 2 деца+ 3-4 внуциТака става уродливо... ...от родителите и семейството, не от строя!!!!В Америка българи я слушат вкъщи и по концерти на чалгаджии! Хора, българи.......... не американци!!

94

Анонимен

преди 3 години

Когато доктор професор генерал пенсионер Мутафчийски каже АТОМ и всички трябва да паднат и умрат яко.Какви ваксини!

93

Анонимен

преди 3 години

айде ся и хематолог се изказа, чакаме да се изкаже и гинеколог

92

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

При сравнение на живота при соца със днешните беззаконие и грабеж, избирам соца !

91

Анонимен

преди 3 години

"Коронавирусът набира нова скорост у нас, а здравният министър предупреди, че може да очакваме трета вълна."Предупрежденията за "трета" вълна бяха налице много преди придворният шут на Тиквата да повтори като папагал прочетеното в медиите. Така че не смейте да приписвате заслуги на онзи плазмодий Ангелов.

90

???

преди 3 години

Идват или не,2/3 от докторите не си сложиха.Е как аз да си сложа?! Един каже едно,след малко друг -точно обратното,е как да разбереш?Ще гледам какво правят познатите лекари и семействата им,това най-точно ще покаже.Това е!!!

89

Анонимен

преди 3 години

На третата вълна от вируса идва първата вълна с ваксини. Ясно. Е то за нашите разбирания си е тъкмо навреме.

88

Ха-ха

преди 3 години

А тия дето се боцнаха със старите ваксини се оказаха прецакани! Новата ваксина е като новия смартфон, да се фукаш с нея.

87

Анонимен

преди 3 години

"При соца Райна Кабаиванска, Гена Димитрова, Николай Гяуров - Травиата, Аида, Силата на съдбатаПри демокрацията - Мара отварачката, Софка, Слави, Азис - извади парите чиче, аз съм готино момиче."Това зависи от хората.Като не ги слушате, тези ще изчезнат.В моя дом няма!В средата на 1980те тръгнаха чалги от типа на камъни да падат - всички луднаха.Да им се чуди човек, кой и защо започнаха да ги пеят и слушат тези песни.Вървяха и по тв, и по радиото също.Дали не са го заложили тогава?!!

86

пенсионер

преди 3 години

До 87 Случайно ли си изпуснал пенсионираните пожарникари ?

85

Смешко

преди 3 години

До Луд с мотика - Да, ама нали ако си заразен пренасяш заразата на други хора! И така веригата се разраства. Мисли малко!

84

Анонимен

преди 3 години

В Русия и Белорус защо няма вълни и всичко работи нормално?Има, има, но кой да признае, че са като цял свят.Друго си е да се стоим и правим, че всичко ни е наред.Звучи ли познато на живеете по соца? Все същото си е и сега......за неприятните неща от живота.

83

До 87

преди 3 години

Я по-добре си пии хапчетата.Какво общо има президента с ваксините?

82

до 82

преди 3 години

Открихте топлата вода.Значи много се заразяват , а малко боледуват-ами тогава защо е цялата истерия вече 1 година.Светът блокиран,ваксини за милиарди,страх и фалити,а те хората малко боледували?!

81

Билбо

преди 3 години

А ще има ли КППта като дойде новата вълна вълна от ваксини?

80

Анонимен

преди 3 години

Проблема е че много военни "паткани" се мислят за лекари, инженери и т.н., но всъщност са пълни некадър ници със пенсии и заплати.Очеваден пример е нашия пенсиониран президент.Пази Боже пенсиониран военен или милиционер да ни поучава.От мързеливци нищо не може да се научи, защото те нищо не са работили и от нищо не разбират.

79

Анонимен

преди 3 години

До: фигароа камионите с чувалите няма ли ги още ?Без грам мерки, особено пролетта, можеше, пак казвам, можеше и да има!С пълно (почти) затваряне или дистанционна работа на бизнес, образование, администрация, и т.н., нещата бяха туширани и не бяха толкова сериозни.Сравнете с есента, без мерки почти - поразболяхме се, бая близки не успяха да минат леко, а някои си заминаха в чували!!Ако има спазване на ДДД и на някои ограничения на струпване на много хора, няма да има чували...много...