21

ГосТ

преди 3 години

И да поясня, щото най вероятно не съм разбран: имам предвид че вируса не се бори и не прави стратегии,както наш'те дарвинисти плямпат. дарвин е в кофата. Еволюцията е на японеца Мотоо Кимура. А разбира се, хората като бозайници с висша нервна дейност би трябвало да изработят стратегии докато вируса отслабне.

20

ГосТ

преди 3 години

Ами просто франсетата се мотат около империята и имат съвместни проекти. Иначе съм съгласен че не могат да бъдат сравнявани по нищо. Китай е класи над тях. Иначе и аз все още харесвам французите. Империята им показа как и какво, но за съжаление никак не могат да се оправят.

19

Франкоффон

преди 3 години

До ГосТКъде набута в едно изречение азиатопитеците от пекин с Европейците Французи от Пастьор.

18

Факт

преди 3 години

То май мерките Ви е целта.....Усладиха Ви се нещо....

17

ГосТ

преди 3 години

Професионалистите от Пекин и Пастьор го казаха в самото начало. Като всички РНК'ови корони,вируса най вероятно ще отслабне. Това трябва да е ясно. И това и става. По принципа на вероятностите, много по вероятно е мутациите му да го направят уязвим от еволюиралия имунитет на човек. Няма борби, няма стратегии. А сзо и черничкия трябва да помислят за адекватен протокол и оценка на ваксини и лекарства, който да бъде еднакъв за всички !

16

Анонимен

преди 3 години

Тъй ли бе СЗО ?

15

....

преди 3 години

Че кой ти спазва мерки бе ***. Все едно като носиш пaрцал на устата ще те спаси от супер мега смъртоносния вирус. Тва са пълни глупости, но явно все повече хора се филмират и си прецакват здравето с тия маски

14

Анонимен

преди 3 години

Съвършенно ясно, че меркитее не следва да се разхлабват, като реакция на спада в заболеваемостта, те изначално не са били въвеждани, като такива във връзка с решаването на какъвто и да било здравен проблем ... проблемите, които решават са в съвсем различни сфери.

13

Тиквокич

преди 3 години

Важното е чекмеджето да е пълно!

12

Анонимен

преди 3 години

В световен мащаб заболеваемостта пада, а в България се увеличава от средата на януари.

11

Гъзеницата

преди 3 години

Прекалено много соц? Не, за съжаление чист феодал- технологичен фашизъм

10

прекалено много соц

преди 3 години

Има три категории лица силно заинтересовани от Ковид истерията: Журналисти които пишат статии; медицинско лоби състоящо се от лекари и фармацефти; Интернет доставчици;По самопризнания на медиците, вирусите не могат да се лекуват със съществуващите до момента средства. Необходим е имунитет на 70% от населението. Мерките забавят разпространението и с това и агонията.Човечеството е изправено пред социалистически заговор. Народите трябва да намерят сили да се отърсят от социалистите.

9

Ааааа

преди 3 години

ЮСЗО са фашисти! Убийци и глобални терористи!

8

WHO

преди 3 години

Вие първо хванете китайския прилеп, а пък тогава давайте акъли.

7

Батко

преди 3 години

Сзо са една корумпирана организация, а шефът и дори на е лекар, етиопецът дори е обявен за терорист! Няма кой да слуша нито сзо нито пък тези, който си мислят, че ще правят с хората, каквото си поискат! Светът се събужда и скоро ще бъдат пометени! Лъжите им излизат наяве само търпение!

6

Бат Пенчо

преди 3 години

Спада щот сега въведоха от СЗО нов начин за броене на заразените,затва. Май трябваше от самото начало да ги броят по новия начин и нямаше да има патардия ъ, пардон пандемия. Ама нал е пуста пЛандемия нема как, няма отпускане на мерките и при спад на болестта. Тедрос нал е комунист ко се чудим?

5

Анонимен

преди 3 години

Как спад на заболеваемоста бе? Тук имаме един коремен хирург, де плаши ората секи ден и оня каза че трета вълна дошла. Как тъй спад има, тия от СЗО не гледат ли NOVA, BTV???

4

Анонимен

преди 3 години

Не знам към какво вървите, ама мен приложението, където ми брои крачките ме пита да не съм починала.

3

Анонимен

преди 3 години

В знак на солидарност към италианците и гърците, които под карантина, и за кураж пеят от прозорците си, утре всички българи точно в 07:00 ще включат бормашините си.

2

Анонимен

преди 3 години

Важното е че сме стабилни като коч на лед, а бай кюлчан тъпче шкафчинциту с евраци.