513

Жалко

преди 3 години

Моите уважения г-н Мангъров, напълно споделям отношението Ви към вируса и мерките! Аз съм от Вашият кръг почитатели, но ми е непонятен партийния Ви избор, въпреки, че мога да Ви разбера, след като Борисов, а и други не беше далновиден и го изпревари ха. Но да отидеш при Румен Петков, който няма никаква политическа култура и сипе епитети навсякъде, този провален министър с комунистическа закалка ми идва в повече. Та Вие не сте такъв човек и не биваше да го правите, жалко!

512

Кико

преди 3 години

Вържете Попа, за да е мирно селото!

511

Анонимен

преди 3 години

Мнозинството от хората е ОК с ограниченията и спазва мерките. В крайна сметка са и доста леки, и имат ефект.

510

Анонимен

преди 3 години

От Ковид в САЩ са умрели 475 000 за 10 месеца. От грип в периода 2010 - 2020 в САЩ са умирали между 13 и 51 000 човека на година. Мангъров е велик ид.и.от, за да ги сравнява.

509

Дедо

преди 3 години

Мангъра не ви е виновен, а некадърната здравна система...

508

Насекомо

преди 3 години

До Купища насекомиМайка ми почина от инфаркт, ти, като не си насекомо, защо не дойде да ми направиш една свир/ка в знак на съпричастност?

507

Истината

преди 3 години

Ей , то винаги е така - ако умре съседа е статистика, ако умре жена ти е лична трагедия. Но хора умират всеки ден. Миналото лято починаха две мои близки роднини на възраст. Нито една от тях не бе болна от Ковид 19. Никой не съобщи за смърта им по телевизията. Едната жена даже не можахме да в погребем като хората - бяха забранени погребенията. Та всичко е въпрос на гледна точка.

506

Истината

преди 3 години

И какво грешно каза доцента?! Че болестта се използва от властите за да прикрият икономическата катастрофа в света?!Като не Ви харесва, стойте си по домовете и треперете. Но не разбирам, защо и онези, които не са психирани трябва да си стоят по къщите. Да не говорим, че аз и още 800 000 души в България вече го изкарахме. За какво са ни ваксини?! Та ние сме по-добре защитени от ваксинираните. И всичко е една голяма измама...

505

Купища насекоми

преди 3 години

изпълзяха от торищата и започнаха да обясняват че процентът починалие малък и "грипчето"не е опасно.Нека обяснят на семействата на починалите,че татко им или майка им е нищожен процент,незначителна величина.Отвратителни ***,търсещи самореклама и политическа кариера.

504

Анонимен

преди 3 години

ЧЕ Е ГРУПА ДВЕ НЯМА САМО ЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЛКО Е ГОЛЯМА ТАЗИ ГРУПА ОБХВАЩА ЦЕЛИЯТ НАШ СВЯТ НЯМА ДА Е МНОГО МАЛКА ПОЛЗВА НЯКОЛКО ДУМИЧКИ И С ТЯХ БИЧУВА ХОРАТА ОТ ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА ТУК ПРОБЛЕМЪТ НАЙСТИНА НЕ Е НИКАК МАЛЪК НАЙСТИНА НЕ Е МЕДИЦИНСКИ С СТО ПРОЦЕНТА СИГОРНОСТ А И ГРАНИЦИТЕ МУ СА ДАЛЕЧ ПО ОБШИРНИ ОТ НАШИТЕ

503

до 564

преди 3 години

И аз съм карал КОВИД, 2 седмици бях много зле и го изкарах на крак и сега нищо ми няма! И в сърцето ме удари и сега пия хапчета, бета блокери че получавам аритмии, но съм добре горе-долу и ходя на работа и не се оплаквам като тебе, въпреки че съм с хипертония и диабет!!!На тебе какъв ти е проблемът???

502

някой

преди 3 години

До: номер 553 (Човек)Ами там е работата, че далеч не е само доцент Мангъров!!!Много други мислят като него.Например, чуйте мнението на доктор Трифон Вълков, негов колега от същата болница.Той не е такъв ексцентрик, но например не смята, че от носенето на маски има голяма полза!

501

Мяу

преди 3 години

Това правителство увеличава заплатите само на полицията и апаратчици. Не броя купените гласове на пенсионерите хубавия материал.

500

Мяу

преди 3 години

Аз не искам да ми растат доходите, аз искам да не увеличават цените всеки ден.

499

Щерю

преди 3 години

Искам правителството ни да се грижи само за едно - как да растат доходите ни. Те от сутрин до вечер за всичко друго ме съветват - какво да съм правел и какво да не съм - само не и за единственото, от което имаме нужда - по- високи доходи...

498

Анонимен

преди 3 години

До ТозиПриказвайси, каквото си искаш, льольо!

497

Анонимен

преди 3 години

Болен - слагат те на кислород, здрав - слагат ти маска....Що?

496

Анонимен

преди 3 години

Аман от това комплексирано старче

495

Мяу

преди 3 години

Прав си М а н г ъ р о в!! Ще гласувам за теб.

494

Анонимен

преди 3 години

На тези на които не им се работи вече,защото са свикнали с лукса, отиват в политиката. Най-скъпоплатеният лекар Мангъров и той, на хранилка в парламента ,иска да се нареди.