21

Анонимен

преди 3 години

Марш от политиката завинаги турчин Рашидов,КТБ Бочко ти върна парите е какво лаеш

20

нормално

преди 3 години

Генчо, след 45 години комунизъм- социализъм и още 30 години социалистически капитализъм , чрез раздаване куфарчета с долари, хайдушка приватизация и соц мутри, нормално е да сме най бедни и нещастни- заради вас.

19

генчо

преди 3 години

"Ако той пожелае - ще се кандидатира за президент. Има голям опит, той е харизматичен. Той е човек, който може да бъде полезен на държавата", категоричен е бившият министър.Само агент Буда да не поиска *** за зеле,че тогава лошо,лошо....!Колкото до културата тя отдавна е след 111-то място на словото,но поне в Европа сме в топ 30 ПО ВСИЧКО,КЕФ ТИ СМЪРТНОСТ,БЕДНОСТ,ЗАПЛАТИ,ПЕНСИИ,НО ПО КОРУПЦИЯ СМЕ НОМЕР 1

18

Анонимен

преди 3 години

Мани я културата кажи как е черния дроб ???

17

Сметалото

преди 3 години

Баси, не съм чувал Спилбърг да реве за помощи /примерно/.

16

Джедай Мастър

преди 3 години

До ШопоТо па щото като отидеш на филхармонията - веднага спираш да си Винету и ставаш Бородин. Лебедово езеро, та-та-та-та, Ех, Шилере - щилере, малка нощна музика и - хоп - култура...

15

Мда

преди 3 години

Как няма да се хвърля на амбразурата за Борисов и ГЕРБ Веждичката,след като си получи парите от КТБ НЕЗАКОННО,на гърба на данъкоплатците!

14

Анонимен

преди 3 години

"Ако той пожелае - ще се кандидатира за президент. Има голям опит, той е харизматичен. Той е човек, който може да бъде полезен на държавата", категоричен е Главният Мултак на Републиката."

13

Кид Шелин

преди 3 години

Наздраве, другарю Веждю !!!

12

Културтрегер

преди 3 години

Голям пропуск има в решението за стимулиране на творци - най-големия пропуск е , че не е предвидена пенсия за Чалгаря на републиката ! Лицето, което съсипа културата в България и опростачи цяло едно поколение млади хора !

11

Анонимен

преди 3 години

Да каже как си прибра парите от фалилата банка, че голям рев рева.

10

Анонимен

преди 3 години

Пътят на Делян Пеевски започна като съпредседател на младежкото НДСВ. Заедно със сина на Галя Дичева - прессекретар на Симеон Сакскобургготски.През 2001 г. по настояване на Ахмед Доган - коалиционен партньор на НДСВ - Симеон Сакскобургготски назначи личния си охранител Бойко Борисов за главен секретар на МВР."В живота случайности няма. Случайно само се женят" (Станислав Стратиев)

9

ПИЯНДЕТО на ГЕРБ

преди 3 години

къде е тръгнал да се изказва. Смучеше държавни поръчки при НАРОДНАТА ВЛАСТ, При МЕЖДУНАРОДНАТА също. И най-вече е признат международно в... ТУРЦИЯ по линията на турските служби

8

Анонимен

преди 3 години

Веждите естествено ще цуне з.адн.ика на Борисов. Нали на него дължи неговата инсталация в ГЕРБ. Ако не бе Борисов още щеше да бъде рамо до рамо до ПеевскиТова с парите на определени артисти ако не е КОРУПЦИЯ то какво е?

7

Щирлиц

преди 3 години

Клиентите са ни скъпи... Имаше такава реклама,която хвалеше една специална банка,където едни специални другари си получаваха високите лихви...А когато я "фалираха",другарите първи си взехо тихомълком спестяванията..Клиентите са ни скъпи,мда...

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

ГЕРБ и Боку си отиват...безвъзвратно в историята,защото отдавна са...изчерпани.По точно...изчерпаха всичко до което се...докопаха.Такива...врачки кат Веждито след година никой няма да ги търси,е ако се сети само някой за...каменоделеца,да му издялка...художествено градинска...саксия.

5

мутрата творец

преди 3 години

БКП назначи Веждито при мултаците на прехода за да го направи по-творчески, защото с мутри като бойко борисов всичко започва и свършва с една бухалка, а на червената номенклатура и трябваше малко театър за пред пролетарските маси когато семействата им от комунисти ставаха за една нощ едри капиталисти собственици на завоси, авиокомпании, банки, хотелски и ресторантски вериги, крупни земевладелци и т.н. Вечна слава на СССР и води ни партиьо любима - а народа ***, живота скучен. Хак да му е!

4

Away

преди 3 години

Ей тоя нажъл тип още ли се подвизава като депутат? Живея навън повече от 20г. Преди десетина години се бях прибрал в София и го видях с очите си как тоя хубостник с кола на НСО спря движението по Графа , и слезе да си пазарува от пазарчето до църквата Св. Георги. Ей така съвсем невъзмотимо, без изобщо и да се притесни че трамваят е спрял и го чакаше, нали те са друга каста тия нагли разб. ойници.

3

хаха

преди 3 години

С този сме на едно мнение, и аз смятам, че ГЕРБ са "смазана" партия

2

Анонимен

преди 3 години

Нема да се косиш, Вежди, сипи си едно.