174

Аll

преди 3 години

Това да ви е Расия .Не пишете глупости руско пропаганда медия.В Швеция за пръв път е зима и за пръв път е студено .

173

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно- Грета Тунберг ще оправи шведската енергетика.

172

ГК

преди 3 години

robocop, дай им твоя робот, че техните работят само с електроенергия, не се стискай! И виж между твоите уши дали има нещо.

171

robocop

преди 3 години

Е.ахти и изостаналата държава. Е,ахти и проостите управници и хора.Пускат робота да чисти дистанционно по някое време и няма проблем. Няма засичане, няма натоварване.Ама нещо между ушите трябва!Дано шведския посланик да прочете какво казвам и да им се обади.

170

какво да ви кажа

преди 3 години

Швеция е една социалистическа държава. То, и ние още не сме се отърсили.

169

някой

преди 3 години

Бях във Швеция през лятото на 1990 г., когато Садам Хюсеин нападна Кувейт.Тогава видях водноелектрическа централа, или ВЕЦ. Много развита държава. Ние още го караме на пеенишки ***, ама рекетьорите на пожарникаря Бойко ще ни спират колите че били стари и ще ни качват на (гр)адския транспорт, че бил "екологичен"!

168

пущиняк

преди 3 години

Те шведите имат пак късмет, че Гълфстрийма им смекчава студа, че иначе щяха да видят как, като стане -30 по С, ще се отопляват на електричество!

167

187

преди 3 години

Аз обясних проблема. И да харесваш и да не харесваш все тая.- "Южна Швеция" е дооста по-голяма отпреди 20 гидини, каот население и ел. нужди, но системите още са стари.- Много хора се отопляват на ток и е необичайно студено. - Всеки си пуска прахусмукачките между 12:00 и 16:00 в неделя, заедно с готварската печка, като се пече нещо. Само тогава, потреблението скача с по 50-60%. За съжаление, заради студа, скача още повече. - Разбира се, проблема се радува. Че Шведите има проблеми, имат.

166

Анонимен

преди 3 години

До Ай стигаТо там има една работа, че всичко се прибира едновременно от работа и чисти в неделя следобяд. Не че нещо, ама ако 300 000 домакниства дръпнак по 1.5 квч едновременно, докато се готви и нещо, а някой се топлят и на електричество ... Малиииии...

165

Анонимен

преди 3 години

До Миролюб БенатовКой и къде ти даваше "за пример" Швеция и пример за какво?

164

Анонимен

преди 3 години

Работат е, че Швеция ще е добре, ама на нас като ни връчат сметките за зимата, ко ши прайм?

163

Ай стига

преди 3 години

Е това око се беше случило у нас ..Бедна ми е фантазията какви коментари и о плюване на всичко що се движи щеше да настане.....Сигурна съм че шведите просто не си пускат прахосмукачките

162

Ама

преди 3 години

Нали все за пример ни я дават някои Швеция, сега нека и те да не си включват прахосмукачките !

161

Грета Т.

преди 3 години

Това е от климатичното затопляне !

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 107"В 37% от руските домакинства се яде месо само веднъж месечно."Сигурно. Просто в останалите дни се яде риба. Айде да сме виждали руснаци. Те и тук, в море от свинско, си остават рибояди. Не че има нещо лошо де.

159

SHEFA

преди 3 години

ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА И КОНСПИРАЦИЯТА -СА ГОЛЕМА РАБОТА.

158

Щирлиц

преди 3 години

Не дишайте,въздухът е отровен,не пийте вода,*** е,не яжте месо,има луда крава,новичок,и други такива сладки фантазии.Ще чакате разрешение кога какво да правите,свиквайте.

157

do 174

преди 3 години

Америка баце, Америка, хаха

156

Прахосмукачка

преди 3 години

ВУУУУУУ

155

161ви

преди 3 години

Това за което говориш е характерно точно за твоята Швеция