34

Бъдещето

преди 3 години

България икономиката както знаем се крепи нат,уризъмхотели,заведения: ресторанти, кръчми, клубове, хазарт НАЙ-ВАЖНОТО ЛИПСВА - ПЪЛНА ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на платените секс услуги. Много по-добри условия на труд и публичност както и осигуровки и пенсионно осигуряване на тази древна професия. ДА има и професионално училища за сексработничи. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО на България и на едно развито европейско общество.

33

Обява

преди 3 години

Търся неангажирани сеексработнички за шивашки цех . Заплащане "на парче" .п.с. Специално за "труженички"от Амстердам имаме шевни машини зад искуствена витрина на които може да се работи легнала с високо вдигнати крака .

32

неандерталец

преди 3 години

До вечната професияНе е така, аз нямам нужда от секс.

31

Мхъм...

преди 3 години

Голям праз...Кой го интересува боклучивият им Амстердам с миризливите им миришещи на пикоч канали

30

Анонимен

преди 3 години

Да закриват!На сметището мястото му е в края на града.Там са им построили фургони.

29

русенец

преди 3 години

То и нашите сексработници ги разкараха от сградата на Народното събрание и ги нахакаха в партийния дом.

28

Амет

преди 3 години

Джамовете джамовете джамовете ей

27

Amsterdam

преди 3 години

is there he sin city.

26

НИЩО ЗА НАШИТЕ???

преди 3 години

За нашите български работнички НЯМАШЕ никакви ограничения и локдауни. НИТО ДУМА никой ни спомена по медии и щабове ???

25

вечната професия

преди 3 години

Хората имат нужда от секс. По един или друг начин секс ще има. Тази професия е надживяла всички други професии.Феминистите в Швеция доведоха до увеличение на сексуаните престъпления. Не може да се очаква нищо добро от феминисти.

24

А бе

преди 3 години

Може да отварят пространство за фенери с цветовете на дъгата?Съвсем актуално и евроатлантическо!

23

Внимание !!!

преди 3 години

А в Барселона, е пълно с травестити който пият хапчета с женски хурмони, които ги правят да изглеждат като жени !!!

22

Сексолог

преди 3 години

Ами, излишно упражнение за холандците - всичките им граждани са увредени и не знаят кой какъв пол е , дали има сестра или брат ( заличени са половете) , скоро ще смятат, че са роднини с ***.й.му.ните в зоопарка. Но това са си техни разбирания ! Наркоманията ще ги увреди допълнително до пълна деградация !

21

по-добре за нас

преди 3 години

повечко секс туристи ще се отправят към България, тук и пиенето е евтинко, а сексуалните услуги се предлагат като бонус по заведенията след като си поръчаш коктейла на деня.Само дето българските мутри трябва да се научат да слагат червени фенери пред заведенията за да знаят туристите.Около 75% от английските младежи са получили първа сексуална закваска по българското черноморие, като около 10% са оставили поне по една бременна българска обитателка, което подобрява прирастана страната. Хвала!

20

Анонимен

преди 3 години

Ще стане като Венеция.Преди се оплакваха че туристите им пречат и задръстват улиците сега се оплакват защо няма туристи.Най добре е туристи да не им идват а само да пращат пари-ама не става.Та и с тия така.Амстердам без проститутките и наркотиците е просто един провинциален град.Забележителностите са разни лехи с цветя ,изложбени зали за модерно изкуство и няколко ресторанта.Доста пенсионерски.Желая им успех с клиантелата.Има и фенове на вятърните мелници и пощенските картички.

19

Анонимен

преди 3 години

И ....секса ни спряха!

18

Анонимен

преди 3 години

До 18. Опъвай софрата, ще имаш гости сестрати и *** се прибират.... честито.

17

Началник смяна

преди 3 години

Ама те какви специалисти са тези работници и кой разряд имат?Защото това е важно например 6ти разряд взима повече от 3ти така е все пак квалификацията е важна!Няма да бачкат без заплащане Я.

16

Анонимен

преди 3 години

Това е голяма драма за турция

15

Анонимен

преди 3 години

Амстердам са прехвалени. От всички прозорци има десетина светещи. Няма голям избор. Аз съм живял в Хамбург. Там в квартала са през метър. Евтини, скъпи, мерни, бели, дръпнати. Поне десет пъти повече, и по-хубави. На Амстердам явно някакво име му е останало от едно време.