5

Истината

преди 3 години

Спермата е най мощният и ефикасен продукт за лице. Използвана е от много много години с тази цел. И изобщо не е шега това. Натурален продукт, с много съставки без химиите на съвременните кремове, балсами и тн. Проблема е че много жени го считат за неудобно.

4

До 5

преди 3 години

Домашната ракия първак от зрели плодове е доказано лекарство с което Българите са се лекували векове наред.Първака не обикновена ракия! Първака е с високи градуси и е отровен и не се пие! Ползва се само и единствено за мазане и външна дезинфекция.Отровните вещества в него убиват всички бактерии които причиняват инфекции. Има силно проникващо действие и почиства кожата в дълбочина. Също има загряващо действие което стимулира кръвообращението и затова се ползва за масаж при грип и простуда.

3

До 3

преди 3 години

Ти си от тези дето с ракия от всичко се лекуват. Най-вече от мозъчни гънки.

2

Доказано ефектривно

преди 3 години

Едно време ползвахме домашна ракия - първак. Гарантирано пресича всички кожни инфекции и възпаления. Вземаш малко памук, напояваш и мажеш и разтриваш по цялото лице и на вече по самите пъпки като внимаваш да не ти влезе в очите че много люти. Правиш го няколко дена подред и всички пъпки изчезват.

1

Авокадо

преди 3 години

Роакутан