30

Анонимен

преди 3 години

За първи път в живота ми няма да мога да ида на почивка в Дубай... заради Ковид-19. Досега не можех... заради пари.

29

IT-спец

преди 3 години

не, мерси, жега + арабели = алергия, предпочитам си Андалусия да си мезгам на плажа хамонче иберико с биричка и калмари и да гледам момите на плажа ....

28

Flex

преди 3 години

Всъщност с уиз за 100-200лв двупосочен билет и лесно се намира за двама хубав хотел за 600лв за седмица + безплатния плаж дубай е всъщност изключително евтино място. Дори в мола докато гледаш фонтаните от терасата и ефектите на бурж халифа двама се наяждат на прасе за 35 долара. И се ходи не като е 100 градуса на сянка де, баш сега е идеално за евтин зимен плаж. Пък който иска да пие кафе за 50 долара на някой хотел да заповяда, ама не ме влече, дестинацията инак е добра.

27

До 225

преди 3 години

По голяма глупост отдавна не бях чел.Как копаем чисто злато !?1 Абе хлапе,запознай се със златодобива у нас и тогава пиши бе мушморок!Ти знаеш как се добива от 1тон руда ,3грама злато ,как се получава и какви са разходите за експлоатация на една златна мина. Нашите бяха пред закриване и в ужасно състояние ,а сега печелим оттях

26

Ахмед

преди 3 години

Чудят се къде да си харчат милиардите Тея не знаят цената и цвета на парите.

25

Анонимен

преди 3 години

Дубай е прекрасен за почивка. Била съм там няколко пъти и не мисля да са последните :)

24

MARIN NUNEV

преди 3 години

Ние щехме да сме по богати от тях ,АКО последните 30 години златото /4ЕЛОПЕ4/ си използвахме ние.ЗАТОВА занапред нашето злато за нас си.. ПЪРВАТА ЗАДА4А НА НОВИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ.

23

Анонимен

преди 3 години

Където има *** не ходя аз.Алахове и акбари не ми се слушат!!!!Не че ги понасям и другите де.Такива назадничави закони не ми трябват да спазвам аз!!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Нямам желание да се вра по големи градове на тази планета.Не е мойто!

21

Sas

преди 3 години

Лукс за сметка на здрава експлоатация на пакистанци, индийци и африканци. Идеалното място за кифли и селфита. Мен лично ме дразнят нинджи и забрадки. Тегава обстановка. И бира под 20 лв няма... ако ще дам 20 лв за бира, предпочитам да е пред Дуомото в Милано пред тази тъпотия ОАЕ.

20

Анонимен

преди 3 години

До ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛИзвади си ръката от контакта веднага!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Бях там и ми препоръчаха да посетя един ресторант на върха на един небостъргач. ОК, отидох по бермуди и охраната не ме пусна, щото не съм облечен подходящо. На следващият ден турих дънки и риза и като се качих горе само чаршафосани камилари, на всичко отгоре храната не беше кой нае какво но платих около 140 евро за двама човека. Много насериозно се взимат тарамбуките и между другото е нищо особено. Който иска да види чудеса да ходи в Япония - там ми се взе акъла.

18

Къде е тагчето

преди 3 години

"спонсорирана публикация", хъ-хъ?Бях там преди десетина години на международна конференция. За човек, свикнал с нашия климат, единственият начин да не му прилошее набързо е да се придвижва от една зона с климатик в друга. А това, което рекламират в текстчето, е въплътеният кичозен мутренски идеал. Само че там е постигнат с пари от продажби на изкопаеми горива.За друго заслужават похвала - имат си вече апарат в орбита около Марс. Е, правен от американци и изстрелян от японци. Но пак е нещо.

17

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

До АнонименУмник такъв, посетил съм 30 държави в 5 континента. Видял съм повече от всичките, дето си чешете езиците тук и не сте излизали от пнелката в Дружба.

16

Препоръчвам

преди 3 години

Бях с противоречиви чувства преди да отида,но това което можах да видя и да усетя няма алтернатива.Ако искате да се потопите в света на модерното,технологочните постижения и невероятната архитектурна идея...това е мястото!И с много малко пари!

15

Анонимен

преди 3 години

А за няма и век котилото на фигуранта направи от РАЯ БЪЛГАРИЯ пустиня!

14

Анонимен

преди 3 години

До ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛг.ан.ьо,мисленето не е от силните ти страни!!!

13

Да го видят ли?!

преди 3 години

Ама да им пишете на тия миризливи дурници тука за тоя лукс....Мани,мани...е сега ще те нережат на малки парчета!Всекидневно си изливат проблеми тука,сега ще ги озлобиш до н-та степен!!!Да се научат,че дупето се мие след като ходиш до ***,щото миризмата на ла.на НЕ е привлекателна,после ги пращай в Дубай...Там СЕ МИЯТ.МИРИЗМАТА ИМ Е ДРУГА НА АРАБИТЕ.ХИГИЕНАТА И ВЪЗПИТАНИЕТО СЪЩО.

12

д-р Петров

преди 3 години

Това което ме порази в Дубай,беше невероятната чистота,ред и тяхната железница!? Говорих с един шейх по въпроса....Вижда се че постигнахте всичко с много пари,казах му аз. Не каза той,не е само с пари а и с добра организация....

11

Анонимен

преди 3 години

Nasilstveno izzeti zemi na Osmanskata imperiya ot imperialistite i dadeni na plemena