11

Франко

преди 3 години

До 10: Ами то че половината жени (момичета от 16 нагоре) като ги видиш на живо не можеш да ги познаеш от всичките филтъри и обработване като я видя на живо даже се чудя това същия човек ли е, а какво остава за жена наистина с възможности за "тунинговане".

10

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно неподходяща за кралско семейство. И нямам предвид цвета, и дори миналото й, а само поведението и манталитета й. Тя изобщо не разбира за какво е кралсото семействоНа който му е симпатична - вижте в гугъл нейни снимки като завършваща у-ще преди пластиките за стотици хиляди, платени от баща й. Крива усмивка, малки очи почти без вежди, ужасни зъби, нос, груби черти. Цялостно неприятно излъчване. Тя не е този симпатичен човек, който изглежда от снимките сега

9

Читател

преди 3 години

Колибарката разбуни духовете във всички точки на Острова. "Принц" Хари,се подчини изцяло на долната си глава,с което даде възможност на тази до него,да подлуди кралското семейство.

8

Симпатична ! :)

преди 3 години

Симпатична ! :)

7

Анонимен

преди 3 години

Значи тя писала простотии на баща си. Той ги пратил на съответната медия и тя съди медията че ги е публикувала..... като по този начин и е нарушила разумните очаквания, че писмото ще остане лично.... Всички хора имаме разумни очаквания, че като се събудим ще е по-добре, но рядко е така.... Да беше отишла при баща си и да му кажеш всичко което искаш в очите -така той нямаше да има какво да показва на медиите - Никак не обичам медиите заради начина им на отразяване ама тук мисля, че не са виновни.

6

Анонимен

преди 3 години

Една от разликите между България и белия свят е,че тук човека не значи нищо. Коментарите по долу го показват.

5

Анонимен

преди 3 години

Прав си.Всички трябва като един строен хор да превъзнасяме запада и да лаем по Русия. И ще имат наглостта да хулят соца

4

Анонимен

преди 3 години

Днес .бг се държи като английски сайт в който не може да се обиждат личности свързани с монархията им!На два пъти съм изхвърлян от сайта за изказано критично мнение към мафията на Великобритания!Господа джурналисти ,ревете ,че нямате свобода на словото ,а минало ли ви е през ума ,че мога да ви осъдя точно за потъпкване на свободата на словото ,и то български съд!

3

Щерю

преди 3 години

Принц Хари я взе тази черната Мегън Маркъл, с корени от африканското племе Оромо - тези, от които са негласните царе на Африка, с идеята синът им Арчи - еврео-оромовец да е месията-цар на цяла Африка. Затова ходиха и го кръстиха на р. Йордан и след това не казаха къде ходиха - в Африка...

2

Анонимен

преди 3 години

И, кво??? Ще стане ли по бяла???

1

Анонимен

преди 3 години

Тя не просто е спечелила, а е спечелила Без Дело! Медията смята да обжалва. С това най-вече се печели избягването на даване на показания от свидетели и изваждането на бял свят на много кирливи ризи. Несправедлив изход, който не позволява да се покажат доказателствата на ответната страна и резултат от закрилата на закона на кралското семейство. Дано да не е краен. Пък вие после се прехласвайте колко велик бил законът на запад и как всички са равни. Ако тая беше продавачка, поне дело щеше да има!