52

грета лайнберг

преди 3 години

Това всъщност е резултат от глобалното затопляне

51

Анонимен

преди 3 години

Най- после снежна зима с хубав студ. Специално излязох да покръцкам по снега. После гледах по телевизията алпинистите как изкачват Джомолунгма.

50

Анонимен

преди 3 години

До сряда е голения студ, след това - малък студ.

49

Анонимен

преди 3 години

Снегът не е голям, а е дебел.Обратно, коматът е голям, а не дебел. Така че оригинално поговорката е: Дебел сняг, голям комат.

48

Анонимен

преди 3 години

Алоооо, журналистчетата!!!! Ако не знаете - в умерения климатичен пояс има четири сезона. Сега е зима и е нормално да е студено, да вали сняг, да има преспи. Не е случайна и народната мъдрост - голям сняг, голям комат/за тези, които четат само уикипедия това означава парче хляб/.

47

Да бе, да

преди 3 години

Колко да е? Седем, десет дни? Да не е три месеца и да има 1м. сняг с - 15 температура?Все пак е Зима!

46

НОСТРА-ДАМУС

преди 3 години

Ааа, вижда се вижда се Виждам ГО!В края на другата седмица постепенно ще омекне.Абе хора, има сателити бе, има снимки, има видео, какво ли не!Живеем в 21-вия век, но пак не свикнахте ей!

45

Анонимен

преди 3 години

***, в средата на февруари да напишеш, че "не се вижда краят на студа" трябва да си наистина професионален отровител. Какво искаш да внушиш, душа, че вече слънце нема да видим ли? Побъркахте всички с отровните си текстове и заглавия. После се чуди защо хората около теб не са любезни и внимателни, дори когато ти си, га не си на мръсната си работа.

44

ха-ха

преди 3 години

Какво като не се види краят на студа , важното е , че се вижда краят на ГЕРП !

43

Canucks

преди 3 години

"Погледнах външният термометър.+1 градусПече приятно слънце.Това в южните покрайнини на Пловдив".... И аз погледнах външния термометър тази сутрин : - 18.5С. Пече приятно слънцеТова в южните покрайнини на Монреал... Било е и много по зле, ама като се замислиш зима е, февруари.

42

Анонимен

преди 3 години

Какви студове ? Времето е перфектно за сезона!

41

Анонимен

преди 3 години

Погледнах външният термометър.+1 градусПече приятно слънце.Това в южните покрайнини на Пловдив.

40

65

преди 3 години

Не се вижда началото ва вашта неграмотност драскачи в тия ел.сайтове.Първо е зима ,второ метеоролозите казаха ,че да към 20.02 ще е такова времето.

39

Conspiracy

преди 3 години

Нема да се пуашите... Всичко е дирижирано, и Ковида, и 5 G, и ваксините с които ще чипират цялото население, а сега и този студ. Не е нормално разбира се. Минусови температури- февруари!!!! Ей това ако не е заговор, какво ще да е? С пандемията малко им се опънахме явно,ама сега с тоя студ ще ни разкатаят.

38

Щирлиц

преди 3 години

Уважаеми джурналисти,припомням ви,че все пак е....зима.Температури под нулата са нещо нормално.

37

аскера

преди 3 години

Черен влак се компузира,Ленче ле,от Бургаз за София,Аз отивам в София,Ленче ле,занаята да уча

36

Анонимен

преди 3 години

из към ,мин- ус 51 град ус,под. 0 и снег 2 метру-Голдуин Меер,да бъде Амин

35

Ще умреш от глад

преди 3 години

До Анонимен 35"Дано стане в София минус 34 градуса та да ми стане кефффф"Егати кефа. *** баба ти и дядо ти от София няма да могат да ти пращат буркани...Нещата се обърнаха последните години, момченце. Гладува ли София ти няма и вода да за пиене да имаш. Всички хранителни продукти се внасят в логистичните центрове край столицата, Варна, Бургас, Пловдив и Русе. Оттам се разпределя кльопачката. По селата БАБХ вече не дава да произвеждате.

34

Еми да

преди 3 години

Не е като да е февруари. През август би било старнно да има сняг. И да е студено до -10. И да пада сняг. Това никога не е било.Ама през февруари? -10 градуса е не що невиждано за България ли? Както и 30-те сантиментра сняг? Стита глупости...

33

Един Pk

преди 3 години

До АнонименНикой от София не ти е виновен че си *** и зъл човек.Това няма да ти помогне.