142

Анонимен

преди 3 години

радвам се ,че има поне 22% разумни и здравомислещи българи ,които НЯМА да се ваксинират.Моля се на Господ да се увеличава бройката!

141

Анонимен

преди 3 години

И от къде тез велики заключения ги измислихте?

140

Анонимна

преди 3 години

Ваксината срива имунитета. Ако досега сме карали тежко или средно тежко ковид вируса, то след ваксината ще го караме 5 пъти по-тежко. С последици като бронхит или пневмония. Ваксината не изгражда, не създава имунитет, а тъкмо обратното- срива го. И води до стерилизация. Това за тях е перфектно,практично и удобно. Хем да не можем да се плодим и хем като се разболеем по-лесно и по-бързо да умрем.

139

Анонимна

преди 3 години

Хенри Кисинджър е казал, че те хем ни тровили и убивали, хем пари изкарвали от тая работа. Имат закани, че щели да ни вкарат в робство и даже тази идея щяла на нас самите да ни се хареса- сами да си харесваме робството. И как ще стане тая работа?

138

Анонимен

преди 3 години

Хъм аз познавам само 5 на готови да се ваксинират веднага и те не са от хората с висок интелект, а страхливи мишки или практици, които искат да могат да излизат е чужбина.Нормалния човек няма да се остави да играят на руска рулетка със здравето му, участвайки в тъпия им театър за налагане на страх и контрол.

137

Анонимен

преди 3 години

https://youtube/watch?v=YR5ApYxkU-UНямаме нужда от обучениеНямаме нужда от контрол над мислитеHEY! TEACHER! LEAVE THOSE KIDS ALONE !

136

Анонимен

преди 3 години

Така ли? За обикновения вирус.. Човек може да има хубави мисли и това е всичко за да Е ЗДРАВ!

135

Левтер

преди 3 години

Аз съм с 3 мпс-та, имам си и 4 гаража,също така 2 къщи и апартамент на Поморие,с две думи няма да се ваксинирам.Освен това съм пообиколил доста държави.Не мисля че българите сме прости.В крайна сметка вероятно ще се ваксинираме,но не и по този левашки начин,който ни пробутват.

134

Щирлиц

преди 3 години

Ваксинирайте първо безценният чиновнически апарат,после лекарите,правилните електорални единици от...маааали.те.После в обратен ред,та да не става зян суровината.

133

да беее

преди 3 години

У БГ милиард искат да се ваксинират,ама трябват още 100 человека да не артисат ваксини!

132

Анонимен

преди 3 години

До 140И така да е, всеки решава сам за себе си. Кой си ти да вкарваш куца ирония? Да не си царска кръвна линия? Кой те знае какъв ялов гoблин си.

131

Ганьо

преди 3 години

муам кебапчета от пазара за 80 стинки ама няма да се вкаинирам щото не знам кво има в тая ваксинаджулим домашна ракия в пластмасови бутилки с неизвестнен произход, но вакисна няма да си сложа защото не са ясни страничните действия

130

Анонимен

преди 3 години

Не познавам болен от измисления вирус, не познавам някой да познава болен. Не познавам някой които иска да се инжектира с тези незнайни гадости, не познавам хора които да имат познати камикадзета готови да ги убият мъчително в чест на Бил Спринцовката.

129

Сандо

преди 3 години

още малко като ни държат без вакисна и всички ще са навитаци .... даже рушвети ще бутат. Ще ни ваксинират за седмици всички!

128

някой

преди 3 години

Да не губим ценно време.Вместо да чакам някой да (ми досажда) да ме пита "Ще се ваксинирате ли?", бих му отговорил: Не! Категорично не, при никакви обстоятелства не искам и няма да се ваксинирам срещу вашия коронавирус!!!Ясно ли се изразих???Защото не съм се ваксинирал и срещу грипен вирус. Знам, че може нищо да не ми стане.Но ако вас ви накарат да застанете на един крак, да "изпляскате с криле" и да изкукуригате ще го направите ли???!!!

127

Анонимен

преди 3 години

До Гледна точкаЕврейската програма за ваксинация пропада! Колкото повече са ваксинираните, толкова повече заболели от вируса! Отделно, много общности в Израел нямат никакво намерение да се ваксинират, но не ги закачат, защото им трябват гласове за изборите! Наскоро на едно погребение там се събраха няколко хиляди! Има цели квартали, които изобщо не спазват никакви мерки! Много знаеш за Израел! Трябва да четеш, а не да гледаш телевизия! :)

126

Анонимен

преди 3 години

Който не иска да не се обажда.

125

Калин

преди 3 години

Това подтикване към ваксинация с тези статии е противозаконно! Спрете с тези издевателства над личността!

124

изнервен

преди 3 години

До 122. Когато някои от тези 1200, които не са ваксинирали, се разболеят и го карат тежко, тогава пак говори с тях. А логиката е елементарна - ако организмът ти реагира на ваксината с някакъв ефект, то ковидът ще те срине или направо отпрати на оня свят.Кое предпочиташ?

123

Реалист

преди 3 години

До 120. Аз пък знам, че ваксинираните в България вече са близо 70 000 и е съм чул нито един да е починал и даже да е получил по-сериозни странични ефекти. Мислиш ли,че нямаше да се разчуе ако имаше нещо?