46

МНЕНИЕ

преди 3 години

Лека му пръст на човека . Всички имаме загубени любими и близки . Виждам че този човек е бил много известен , всеки ден пишат как е починал , как е лежал в леглото , как са му слагали инжекции . Съпругата му трябва да си вземе правата за неговия творчески и певчески живот и да си прибира пари от права .

45

Анонимен

преди 3 години

Наркотиците не прощават. Поне да беше на кокаин. Марадона до 60 години живя а тоя с хапчетата гледай .Сгрешил е дрогата.

44

7777

преди 3 години

Аз пък не мога да разбера събирането на пари за децата на някой защото бил известен.Плюйте ме ама тази взе 100хиляди, децата на Цветков не знам си колко хиляди, само защото са известни лица.А колко деца са сираци или са изгубили дори двамата си родители и никой 1 лев не им дава, защото не си детето на Димо от Пиф.Хайде стига, съжалявам за човека, но ми омръзна и тази измислена благотворителност, за известните има а неизвестните да ***.И то има деца без двамата си родители!

43

Анонимен

преди 3 години

Това е лична трагедия.Спрете да давате най-малките подробности от ЛИЧНИЯ живот на хората,тези неща не трябва да се разкриват.Напълно естествената реакция на ВСИЧКИ хора е -какво точно е причинило смъртта на този човек,значи ли, че и АЗ съм обречен и ще умра?Напълно естествено е да се питат хората дали тойе упортебявал наркотици, дали е имал диабет или нещо, което не е позволило на организма му дасе пребори с КОВИД-19.Жалко за човека, но живота трябва да продължи.

42

Анонимен

преди 3 години

До 36 Странно занимание - да се мотаеш по пазарите, за да слушаш клюки. Тоест си пълен мало умник, а не само полуидьот ?

41

Георги

преди 3 години

До ужасПукни от нещо

40

Anonimous

преди 3 години

До БГдай link

39

Анонимен

преди 3 години

До хиениЗащото по цял ден само това пишат.

38

Свиреп

преди 3 години

Всеки ден, всеки час някой от нас губи близък! Било поради вирус, коварна болест или нелепица. КОЯ СИ ТИ Пиперкова някоя си, че превъзнаш смъртта на една наркоза ??? Коя си ти бе ?! С какво този е допринесъл за децата които умират от левкемия??? С данъци и осигуровки ли??? Аре стига!!!

37

Анонимен

преди 3 години

До ужасВсе пак е бил рок музикант.Сигурно има и татуси

36

ужас

преди 3 години

.... този на сминмаката е ужасен, ама освен това той си е монтирал върху ушите и две бръмки.Ужас ..!Неприятна муцуна.

35

Анонимен 27

преди 3 години

До Анонимен32От време на време ходя на женския, да ви видя жените как сте, добре ли сте, зле ли сте. А бе като цяло да ви видя вас и някоя клюка да науча. И тъй, знаеш вече. Нещо друго интересува ли те?

34

хиени

преди 3 години

Защо му ровите кокалите на човека и се бъркате в личната драма на едно семейство. Оставете ги на мира да изживеят мъката си.

33

гост

преди 3 години

Тоя с обиците - *** от Папуа стара Гвинея - голяма обич!!!

32

Сата НАТО

преди 3 години

Вдовицата му внимание ли търси, не мога да я разбера? Изнесоа ли му 40 дена?

31

Анонимен

преди 3 години

до Анонимен 27Ти сигурно си професор, ама на сергия. А кой пазар се подвизаваш?

30

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че няма такъв вирус. Има грипоподобен вирус, който е много далече от фантасмагоричните свойства, които НОЩ му приписва. Тоест, такъв вирус, с който плашат хората, няма.

29

Анонимен 27

преди 3 години

До фъстъциНапълно, дори ако искаш, може да пробваш. Ама докат кажеш фъстъци и ще си припаднал. Гаранция.

28

Анонимен 27

преди 3 години

И това се случва точно при слаба имунна система. Всички ресурси се хвърлят във вируса и остават незащитени останалите органи. Като слаба войска - всички напред в бой с врага които идва а тия дето идват отляво и дясно - с тях няма кой да се бие.Слаба имунна система е агресивна, другите не. А е слаба - щото преди това е била подложена на "битка" от какво ли не. Включително и забранени субстанции. Затова много като тоя си отиват. Както и спортисти. Уж здрав и прав, ама... кой знае кво е вземал...

27

фъстъци

преди 3 години

До Анонимен 27ти адекватен ,лиси