29

Gladna kokoshka

преди 3 години

Proso sanuva.

28

до ЧЕБУРАШКА

преди 3 години

МНОГО СИ *** АКО ЗНАЕШ КОЛКО СИ *** ЩЕ СЕ ОБЕСИШ НА МАГАРЕШКИ .*** ВЪРЗАН С ПАЯЖИНА !!!

27

Те не са и евреи, но това е отделен въпрос.

26

Не руснаците са виновни, а евреите, които ги управляват...както и нас.

25

Не руснаците са виновни, а евреите, които ги управляват...както и нас.

24

Анонимен

преди 3 години

Наални е новият Ленин, който Запада праща да прави революция в Русия.

23

някой

преди 3 години

Да бе, не можело да имало в Русия дворцови преврати!Дворцови преврати в Русия да искаш!!!Като започнем още от императрица Екатерина I, възкачила се на престола посредством дворцов преврат. Заслужава си да се спомене и Екатерина II и убийството на Петър III.А пък Петър I дори е убил собствения си син, поради подозрения че се готви да седне на престола му и да го отстрани.Когато умря Брежнев също бяхме свидетели на нещо подобно.Андропов, Черненко... те как умряха?

22

Анонимен

преди 3 години

Санкциите влошават настроенията,но носят скрити девиденти понеж не могат да спрат търсенията с взаимоотношенията особено производствени,които при санкции са потърпевши,а надблюдатели и съблюдатели се възползват от санкциите под формата на заработки как месечни основни заплати за надблюдения на режима по санкциите и допълнителни обхождащи ги възнаграждения как пропуск от режима с последващи разпространения,разпределения подлежащи на санкционирани потоци за сметка на потребителите от двете страни.

21

Турските служби

преди 3 години

Работят усилено да насаждат негатив срещу Русия, но не разбирам защо им помагат местните русофоби. Единствено Русия е спасявала България 1878 и 1944

20

до Чебурашката

преди 3 години

Колко си прав. Неграмотността не оправдава злобата на такива като теб към РУСИЯ нашата освободителка. А може да си от Анадола и турските ***. Ердоган и неговите слуги тук работят ли работят срещу България

19

Че то добри има ли?

18

Анонимен

преди 3 години

За да запазят властта и привилегиите си, при изгладняващото все повече население политическият елит на Русия трябва да втвърдява режима. Въпреки "свръхпроизводството" на жито /както се хвали Русия/в някои области хлябът не достига и Путин се принуждава да ги дотира, за да не гладуват. Може би и той като Сталин предпочита да го изнася, вместо да си нахрани народа?А Западът продължава да е много мек с този режим, както беше мек и с Хитлер. И платиха жестока цена за отстъпките и мекотата си.

17

Калеко Алеко

преди 3 години

До Христо Христов ... Грешиш товарищ, конфронтацията на Раша с остналият свят започна още от времето на ВОСР и продължава и до днес, само бащиците се сменят - първо беше товарищ Ленин, после товарищ Сталин, а сега е редът на товарищ путин, хубаво е че поне ние се откъснахме от мъртвата хватка на СеСеСерето им, въпреки че и сега едни наши граждани с български паспорти, но с руско самосъзнание напират да ни връщат там ... !!!

16

Анонимен

преди 3 години

айде сего и лоши евреи ли ималопо кротко деее

15

Шаломчето си изигра ролята за няколко " Оскар" - а поне. Успя да под ами свободно мислещи те по света, че е алтернативата и до такава степен, че ги превърна във фанатизирани сектанти, почитащи го като божество и готови да убиват за него.Много пъти съм казвал да не подценяване банкстерите - не може да върти 300 години света на пръстта си и да допусне някакъв Ленинградски хулиган да ти прави сечено...освен, ако не си го издигнал сам.

14

Анонимен

преди 3 години

Путин е най-богатият човек на света благодарение на търпението на руснаците и природните ресурси на Русия.Има над 200 милиарда долара ! - и какво от това , никъде няма да ги занесе нито ще живее вечно за да може да ги харчи.

13

Калеко Алеко

преди 3 години

Нищо ново под слънцето, маскава ще втвърдява все повече и повече железобетона си, кремълските стратези ще продължават да се окопават в бункера си извън който ще продължава да ги дебне Врагът, на който те ще продължават да отговорят с контрасанкции, реципрочни действия и противоракетни щитове ... Конфронтацията ще продължава защото без нея путинистите ще станат излишни, а в страната на бащиците това е недопустимо ... !!!

12

Цървул

преди 3 години

Какви дворцови преврати,какви 5 пари...???При тези "услужливи" олигарси?Оказа се,че освен за двореца,милиардера Ротенберг е признал и за убийството на Лора Палмър от сериала "Туин пийкс",че е изял и първия прилеп с Ковид от животинския пазар в Ухан..Освен това,при дело за изневяра в московски съд , жена се е оправдала,че нейния любовник е Ротенберг,при което съпруга-рогоносец е оттеглил иска си и се е извинил за причинените душевни мъки...

11

Ей лицемери

преди 3 години

Гледайте си БЪЛГАРИЯ-държава в която се изтезават неудобни хора със знанието на МВР и ДАНС!

10

ТО ПЪК В САЩ

преди 3 години

Една "ДЕМОКРАЦИЯ". Готвят се да обесят ТРЪМП публично за назидание на всеки, който посегне да пресуши Вашингтонското блато