11

ББ

преди 3 години

безпрецедентен атентат насърчан и организиран от тръмп срещу Конгреса на САЩ...срещу Народа на САЩ...всеки може да го види в мрежата...осъдителна присъда и отнемане на имуществото или насърчавате раждането на нов вид фашизъм...зависими сте....предавате Бог и Ценностите Му...продавате бъдещето на децата си...страданията на предците ни...избора е ваш!!!Справедлив и Свободен Свят!!!Републиканската партия е съучастник в атентата!!!

10

до к.9

преди 3 години

Браво бе, едно изречение - 6,5 реда. Би ли поставил няколко препинателни знаци, та да се разбере какво искаш да кажеш?

9

Анонимен

преди 3 години

Дисидентите искаха сваляне на режима на олигархията, а режимът стреля срещу народа и уби 5 скъпи жертви.

8

Анонимен

преди 3 години

Щом е било официално приемане на резултатите от изборите,но обжалвани предварително зарад подменени резултати в нарушение на изборния процес в часта коректност на звената от обслужващи служители участващи в процеса,назначени на щатна заплата за изпълнение по длъжност,допълнителни добавки как за извънредно работно време,хонорари за услуги при участие според кодекси с изисквания за прозрачност на дейноста им в детайли,присъствието им на работно място по численост персонал с доказателства за тезите

7

Анонимен

преди 3 години

И за какво е целия този цирк? Вече не е президент, но да го спрат да се кандидатирва и в бъдеще! Страх лозе пази. Ще го видим и новият "младеж" какви ще ги окъка.

6

Анонимен

преди 3 години

Тръмп възстанови Америка и приятел на Путин постигна крехък мир в Близкия изток ще видим сладващите войнолюбци..

5

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е виновен защото има вина което всички добре знаят. трябва да признае вината си че е виновен и да лежи в затвора доживот

4

Анонимен

преди 3 години

5-*** загинали, не са загинали и петимата. Някои бяха хладнокръвно разстреляни от полицията.Представяте ли си какво би станало ако в България полицията застреля демонстрант? На момента всяко правителството си заминава.

3

Анонимен

преди 3 години

Ей, много ги е страх дермократите от Тръмп, скоро ще им лъснат голите ***! Тръмп е един от тримата най - велики президенти и това изправя дермократите на челна стойка. ***!!!

2

Защитата

преди 3 години

На Тръмп да вземе да им покаже на конгресмените как нашенскя Радев призовава тълпата с вдигнат умрук и вика Мутри вън! А Тръмп даже не беше във Вашингтон по време на събитията, а обикаляше с джипката някъде.

1

Анонимен

преди 3 години

Как да му търсиш отговорност за това, че неколцина доказани привърженика на опозицията счупиха няколко прозореца, и бяха водени насам-натам из капитолия от полицай, който си изпуска палката? Дори в клоунския свят ще е малко прекалено