44

До ибикновен

преди 3 години

А запознатите знаят ли защо пандемията тръгна не от друго място, ами точно от Ухан ? Нали вече се доказа, че най-лошото нещо на тоя вирус е бързото му разпространение !? Как ще обяснят ...знаещите.., че не се е развила от ония ''случаи'' ? Защо, щом са толкова знаещи, логиката им толкова много издиша ?

43

Абе

преди 3 години

Там всичко е възможно !

42

обикновен

преди 3 години

Само запознатите знаят, че в САЩ още през юни-юли е имало симптоматични след изтичане от лаборатория с японско участие, а последните са известни като най-напреднали в разработката на биологични оръжия от ВСВ. Има много док филми на тази тема, които показват, как са изпитвали разработките си над нищо неподозиращо население и военнопленници. Китай никога не е имал интерес да завладее света, за разлика от "ЩАС", които приютиха много нацисти след войната!

41

Анонимен

преди 3 години

Най - големият вирус.. най голямата болест е невежеството !

40

Анонимен

преди 3 години

може - внесли са от сащ месото

39

Анонимен

преди 3 години

изпаднал е от лабораторията в ухан стига с тези глупости това всички го знаем, излезна материала видя се какви са мърлячи китайците в лабораторията как работят и какво правят, но нали и тука сте китайски кучета

38

L.

преди 3 години

Че някой вярва ли на историята с прилепа ?!

37

.

преди 3 години

Може... От прелетни котки.

36

Анонимен

преди 3 години

добре.. кой вярва на тези измислици. скоро бях на едно гости, децата там -9-10 годишни, знаеха че вирусът е изкуствено пуснат от цитирам "китайци или американци". като питах кой им го каза, те казаха, че "в училище съучениците така говорят". значи хората вече масово не вярват на официалната версия и я мислят за измислица, щом е стигнало и до децата. както и да го погледнеш тази официална версия издиша от много места. не може от един пазар да се зарази цял свят - невъзможно е.

35

Анонимен

преди 3 години

Вируса е отгледан в клиниката на Мангъров.

34

до сега

преди 3 години

Няма толкова умен човек който да може да създаде този вирус , ваксина или лекарство.

33

По скоро

преди 3 години

вируса е пуснат от някоя идеологическа групировка, бореща се против глобалното затопляне и твърдяща, че Земята не може да поеме повече хора и размножаването на човешкия вид трябва да бъде спряно с естествен подбор. Много е вероятно тази групировка да е базирана в САЩ действително и да е голям противник на Тръмп.

32

анон

преди 3 години

Вирусът е американски! Стига сте лъгали! Четете фактите!

31

Анонимен

преди 3 години

Не, не може.

30

Анонимен

преди 3 години

" Малко вероятно е било да е изскуствено създаден или изпуснат " и колко точно ??? 50%,80%

29

Анонимен

преди 3 години

Вируса бил открит върху опаковка от замразен месо преди няколко месеца, много удобно обаче не се споменава преди колко, 2,3,5,12 месеца. Щото ако е преди 6 месеца например, възникват неудобни въпроси. Например. Как е внесен преди 6 м. а в същото време китайците първи изреваха още декември 2019-та? И още. Защо след като е толкова заразен и опасен тоя вирус преди да бъде '' внесен'' в страната от където е дошъл не е имало заразени? Горките невинни Китайчета.

28

11

преди 3 години

Аве, туй скоро не сте го писали.

27

Аман

преди 3 години

Хайде стига с тази простотия! Едва ли остана и едно дете да вярва на баснята за пазара в Ухан. Съсипаха се да го пръскат над Европа, като не постигнаха желания ефект, даже го подобриха с нови по- заразни щамове. Мисля, че на всички е ясно за какво става въпрос ...

26

Анонимен

преди 3 години

Това нито ще се докаже, нито вече има някакво значение.Излишна словестна полюция. Като 99% от новините за тоя вирус.И както е още за повечето от "новините" по медиите, превърнали се просто в евтина политическа пропаганда.

25

шамана

преди 3 години

След повторни изследвания на запазени кръвни проби е открит нулев пациент в Франция дал кръв през септември 2019 , много преди приказките за Ухан . Този пръв заразител е имигрант от Африка ..... знаете там кой има лаборатории