22

Дзивко

преди 3 години

Може просто работещите да са си калкулирали писането и четенето на служебни мейли извън работното време, което преди ставаше от метрото, колата или вкъщи

21

Програмист

преди 3 години

Заглавието е силно некоректно. Тези, които работят от къщи не са съкращавани и не би трябвало да подават каквито и да било документи.

20

Анонимен

преди 3 години

Ееее, че това новина ли е?

19

пенсионери

преди 3 години

Така се срина тоталитаризма стремоглава след 1980г. При часника ЕТ тия номера не минават.За това и капитализма удари соца и го заби в земята."Касата би Класата" цитат от европа.

18

Соц тарикат

преди 3 години

Браво на мамините. Та в соца всички така правехме . Нямаше лаптопи, нямаше мрежи. Имаше пет дни безработни / ставаха и за секс през работно време/и два потни /събота, неделя/ по вилите.Държавната хазна е пълна.

17

IT-спец

преди 3 години

странно, в нашата фирма само трябва да си пишем извънредните, останалото се води редовно работно време според месечните дни а празниците платени както си му е реда невиждам нищо сложно в изчислението, и да както хоумър по доло е коментирал за луканката и биричката в ръка но това не ми пречи да си свърша работата.... така че невиждам и в това проблем да си мезиш пийваш и работиш щом си у дома на бюрото.. аз просто си пиша реални часове а не измислени извънредни...

16

Не е далече

преди 3 години

от истината.Като си хоум офис, много шефове си мислят, че няма почивни дни и часове за сън през нощта. Дори и да си в болнични - пак възлагат работа: Ама нали лаптопът е до леглото ти, кво ти пречи....Добре, че има дати и часове на изработеното.

15

Анонимен

преди 3 години

Напълно нормална грешка, която може да се допусне от всеки без необходимия трудов опит.

14

Анонимен

преди 3 години

В тази държава, само пуцулайтити работят много, качествено, извънредно и рушвети ич не вземат. Даже се питам как издържат. Например гледам един тупань вечер се залага на гешов с една синя кола, слага камерата тя работи, а той я пази,сврян в дърветата, затова е първа категория труд. Когато мина оня спи като пор, зяпнал и с глава към тавана. Как не му се изкриви врата, за мен е непонятно. То не е час, два, или ден. Живота му минава в спане.

13

Анонимен

преди 3 години

Простотия българска! В Германия ти дават болничен, ако си преуморен от работа и Работодателя не може да гъкне!

12

Коментар

преди 3 години

Лентяи!Лежат си а ние бачкаторите по заводи,фабрики и цехове им плащаме от данъците си!Тиквена к04ина!Хоум офис!...

11

Анонимен

преди 3 години

Ко се праят тея НАПаджии на интересни? Много ясно е че щом си там 31 дена , трябва да ти платят за 31 работни дни + допълнително за работа в празничните дни.

10

хоумър

преди 3 години

Седя си с биричка, мезя луканка, що да не поработя някой час в повече?

9

Анонимен

преди 3 години

Аз пиша работни часове но досега не съм надписвал.В малка фирма съм и не върви.

8

Анонимен

преди 3 години

Казва се канцелария !

7

Да много ясно

преди 3 години

Бизнесмените през миналата криза да се сетят как не плащаха осигуровки, бавеха заплати, държаха хората си извънредно всеки ден по часове без да им го плащат и за капак не вдигаха заплатите с години... Преди ми плащаха да спя в офиса, сега ми плащат да спя в нас.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Офис също е чуждица. Ако ще пре правиш на умен, поне преведи всичко.

5

Анонимен

преди 3 години

Казва се "домашен офис".

4

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, ама тия от Агенцията от къде са сигурни, че не са работили или те гледат по себе си?

3

Анонимен

преди 3 години

Бай чекмеджан най-много мрази, някой да му чупи от питката. Колкото повече някой чупи комати, толкова по-малко остава за шкафчинциту. А това вече е директен саблен удар, което е лошо.