28

Пепа

преди 3 години

*** тва сериозно ли?

27

Време е...

преди 3 години

Време е за яйца и домати срещу президенството, зеленият чорап Радеф орезили България.

26

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

25

СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б

преди 3 години

бОРИСОВ Е КРЪГЛА НУЛА.Плювнелиев бе смешен и жалък.Бибитко Чекмеджиев е само алчен.На първо място сме по бедности смъртност в ЕС.Да се маха тоа Ту.ЛУ.П от България Вън!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Хаха, 26-ти герберски папагал доказваш как действате с празните си кратуни, копи пейст и поправки в своя полза, наистина сте елементарни. Надникни в статистиките и виж рейтингите за да не лъжеш така нагло.

23

Щирлиц

преди 3 години

Не чух нищо за повсеместното и възвисяващо присъствие на ЕС/ЕС във всички сфери на научния живот?!Защо така,господин Президент,няма ли да следвате угодническото раболепие спрямо всякакви западни бюрократи,и псевдо приятели на България?Явно не.Така трябва,амин.

22

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Герберите управляват. Протестите продължават. Изборите наближават. Българите намаляват. Партиите никнат като гъби. Лидерите точат зъби. Искат да ни управляват. Пак ли ще забогатяват ? ! Със подхвърлени трохички ще ли оцелеят всички. ? Управата пак добрува. Стадото мълчи, кротува. Социолозите-агенти ще надуват тез проценти. Вождът е непобедим, с подвизи недостижим! Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репреси

21

Анонимен

преди 3 години

Я, бесепунгерите как са се форсирали и пишат техните си тъпотии. Жалки и смешни същества с ограничени *** умствени способности и пълни със злоби кратуни. Толкова си могат горките фътмачета. Колкото повече плюват по Министър-редседателя , толкова повече му вдигат рейтинга.

20

Германец

преди 3 години

Ами като с нищо постигнато в настоящето не можете да се гордеете...

19

Анонимен

преди 3 години

Пенсионер е твоят вожд, нали е батко на Радев.

18

Как може

преди 3 години

Един *** казармен пенсионер се изказва за култура. Това е чиста проба де-би-ли-зъм

17

Фигурант

преди 3 години

*** се изхожда за кутурното наследствоКакво дебелоочиекакъв смях

16

Анонимен

преди 3 години

Гордеем се с културното наследство, но се срамуваме от Радевото наследство. Най-простия сред простите.

15

Анонимен

преди 3 години

Я, герберунгерите как са се форсирали и пишат техните си тъпотии. Жалки и смешни същества с ограничени умствени възможности и пълни със злоба кратуни. Толкова си могат горките. Колкото повече плюват по Радев, толкова повече рейтинга му се вдига.

14

Фигурантът

преди 3 години

Водата е мокра Слънцето залязва на западКойто не работи не трябва да ядеНа където и да се вътриш дупето ти остава отзад.

13

Анонимен

преди 3 години

А с наследството на радеф ще се гордеем ли ХАХАХАХАААААААА

12

Анонимен

преди 3 години

Ще се гордеем, ама първо да отстраним едно леко фигурантско недоразумение ...

11

До 11

преди 3 години

Пий си хапчетата бе шизoфpeник

10

Анонимен

преди 3 години

Тулупа ако отиде там ще е смешно, той си е за къра, да яхне джипа и да препуска по селата.

9

Анонимен

преди 3 години

Радев разбира от култура за разлика от ББ и неговите последователи, там е трагедия. Да можеше повече хора да имат нивото на Президента, страната ни щеше бързо да догони Швейцария.