241

САТАНА

преди 3 години

Парите да идват в България и да се разпределят спрямо инфлацията

240

няма име

преди 3 години

колко от тях ще откраднете

239

чист долен комунист!

преди 3 години

До ИстинаНа име Бойко - осиновен от Георги Димитров и Роза Димитрова!

238

и не забравяйте!

преди 3 години

До Помните ли?,,че Бой ко е комунист от най-долна проба - пожарникар.... Той ще ни затрие като народ!

237

Анонимен

преди 3 години

Най-бедни в Европа ни направиха управляващите до 1996-та. Не искате да си спомняте какво беше до преди влизането ни в ЕС и какви заплати и вие получавате преди 5 години. Не само не сте обеднели при Бойко, а точно обратното.

236

Анонимен

преди 3 години

Да, бе... В Европа няма демографска криза, а тук бедните *** не раждат минимум 3 деца. Кухи крат.уни сте да смятате, че демографската криза е заради безпаричие...

235

Помните ли?

преди 3 години

Благодарение на Бойко Борисов сме-На първо място сме по смъртност в ЕС.-Борисов ни направи най-бедни в ЕС!!!-Той е богат(Винету Чекмджийски).КАК да си плащам сметките за тока???Писна ми от КАПИТАЛИСТА БИБИТКО БОРИСОВ КЮЛЧЕВ.Долу ГерП!!!Долу Боко Чекмеджи-Кюлчев!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

234

Мяу

преди 3 години

ЕССР пак захрани българската мафия

233

МИСЛЕТЕ!!!

преди 3 години

Мутрата Бойко Мертодиев Борисов-в затвора.Не искам крадци и неграмотници И крадливи ГЕРБЕРАСТИда решават съдбата на децата ми.От кого го е страх Чемеджийко Кюлчев Бориславов, А???

232

Мяу

преди 3 години

Гепи=Герб+ОП+ДПС

231

Мяу

преди 3 години

Безразсъдно увеличаване на цените е най_голямата щета от Гепи

230

Handel

преди 3 години

Ще има много пълни чекмеджета за внучетата, а милиардите и нашите правнучета ще се скъсат да ги връщат. Ей заради тези милиарди тиkвoча не подава оставка и се надява да спечели и новите избори.

229

СИК-ТИР

преди 3 години

Бибитко КЮЛЧЕВ ще избяга.Стар, дебел и страхлив, и мазен.Тая дебела шия не е от туршия.Омразата срещу Бибитко Чекмеджиев Кюлчев ЩЕ НАРАСТВА!!!

228

Анонимен

преди 3 години

Как службите за сигурност и полицията,които ББ и ЦЦ превърнаха във Франкенщайн ,в чудовище и бяха използвани срещу населението:https://youtube/watch?v=UEIwEbTQULY

227

Анонимен

преди 3 години

Защото е световен план ковид измамата за създаване на нов световен ред. Сатанистко масонските общества.

226

Анонимен

преди 3 години

Ето как ББ и ЦЦ използваха службите да подслушват,за да преследват и избиват масово българското население:https://youtube/watch?v=LflM1DyoKh8

225

Китай 1994 четата

преди 3 години

Дишат прахта Бойко,Герб,СДС и БСП и сие на Чаушесковия КИТАЙКитаеца суперприлежен и суперчистоплътен бетер Японеца и сиеДо 1991 Китай винаги си е бил маоистка че даже на Червените кхмери и други техни разработки държаваКитаеца вежливо,учтиво и възпитано изчака СССР да бъде унищожен и след 1991 за първи път станаха ЧЕРВЕНИ ХРУШЧОВИСТИ то ест идеологията и на Чаушеско и новите аутсайдери на света англосаксите вече им дишат прахтаКоронавируса Кой Бойко?

224

Истина

преди 3 години

Пожарникарят с партиен билет за 11 години закотви страната на дъното, на последно място в Европа. Открива и проверява отсечки по 5 км. по магистралите да има повод да дава интервюта на пиарката, без неудобни въпроси от други журналисти!!!Това го няма никъде?! Краде и стриже да бута по чекмеджета, пък и нагъл да се пъчи. Чист долен комунист от най- наглите.

223

Анонимен

преди 3 години

Поне половината ще си ги сложи в шкафчето!

222

Анонимен

преди 3 години

Охххх...какво крадене ще има.