17

Анонимен

преди 3 години

Е, има разлика с обикновен грип - починалите са близо 1000 пъти повече. От обикновен грип на година умират десетина човека в България ..

16

Анонимен

преди 3 години

Тия май се имат за терористи

15

Анонимен

преди 3 години

Ако я нямаше тази медийна истерия нямяшв да има разлика с нито един друг грипен сезон.Абе има си разлика, тъкмо двойно повече от бикновен грип, ама не е пък чак такава разлика че да направят такива истерии на каквито сме свидетели. За съжаление хора като Коцко Здравето изживяват звезден миг заради който са били комплексари цял живот и от там - раздуването е факт...

14

Световната заразна

преди 3 години

организация, след като ходи до Китай, май обърна плочата. Като деца боледувахме от ангина, а старите хора умираха от старческа пневмония. Мангъров е прав, просто психясаха хората. А че има в болници, Ами така се източва здравната каса.

13

Анонимен

преди 3 години

СЗО трябва да се закрие.А ковид - престъпниците, довели населението на света до целогодишно затваряне, трябва да се разстрелят.

12

Анонимен

преди 3 години

сзо се отдръпват с хитреещ ход от псндрмичен бъдещ вариант, поне за близко бъдеще, но си запазват бойния дух за съчинения по картинки.

11

Анонимен

преди 3 години

До вчера СЗО ни плашеше с новите щамове и нови пандемии, сега изведнъж обърнаха плочата и започнаха с нови простотии. Махайте ги тия, бе!

10

илюминат - ренегат

преди 3 години

Ахааааа! Лекичко ще се приземите,макар и малко късничко,но явно се приземявате!

9

До 6

преди 3 години

Напълно подкрепям.Както каза Мангъров болниците се пълнят с хора,които не трябва да са там.Просто целенасочено се психясват хората! Тежките случаи на ковид са нищожен процент.Ако я нямаше тази медийна истерия нямяшв да има разлика с нито един друг грипен сезон.Да речем човек на 70 г е настивал 40 г подред всяка зима,сега обаче заради облъчването като кихне и звъни на 112 или хуква към болницата,където с радост усвояват пътеката за к-19.

8

Анонимен

преди 3 години

Като отидеш в лабораторията, какъв ти е келепира? Даваш едни 120 лв, за да те затворат като животно. Ако няма нужда от болнично лечение не виждам смисъл да се бутам в шамарите

7

Анонимен

преди 3 години

Нищо де, не пречи да ви разстреляме и заради старите щамове. Не губете надежда...

6

до 123

преди 3 години

Има си сезонен грип. Да не мислиш, че всичките тия 10 000, които се тестват на ден са безсимтомни? Всеки де що е кихнал или го е заболяло гърлото, търчи с 200 към лабораториите. Нормално, след като от година медиите ни облъчват по 24ч. за страшния виръс. Да, ама от тия 10 000, само 8-9% са коронясани (разбута се, силно завишена цифра от щаба). Та останалите към 9 000 имат някакви грипоподобни симтоми, но според тиквениците щом не е ковид, значи няма грип.

5

...

преди 3 години

2019-та Ноември - СЗО: Няма опасност от новия корона вирус. Не се предава от човек на човек.2020-та Януари - СЗО: Няма опасност от новия корона вирус. Предава се от човек на човек но само с директен контакт.2020-та Февруари - СЗО: Опасен е новия корона вирус, няма нужда да носене на маски, то е грип.2020-та Март - СЗО: То си е*ало майката! Затваряйте всичко и каквото стане такова. Всички ще умрем.2020-та Юни - СЗО: Няма нужда от повече локдауни.2020-та Юли - СЗО: Затваряйте, че умрехме сите

4

123

преди 3 години

Няма никакви нови щамове. Махайте мерките веднага. Къде изчезна грипа?

3

Nona

преди 3 години

Оххххх,олекна ми!!! Щом сзо така казва, така ще бъде!

2

Ама тия

преди 3 години

От СЗО речено- сторено.

1

Анонимен

преди 3 години

Ако се появи нов щам на коронавирус, мисля че никой не може да каже дали няма да предизвика нова пандемия.Засега има само нови варианти на вече добре познатия на всички щам на коронавирус SARS-CoV-2.