39

Анонимен

преди 3 години

от спътниковите снимки виждам че пешаходни пътеки имаш само в някои направления , а в други има подлези. От снимките към статията оставам и идеята че е пресичал в нарушение и камионът не го е отразил .

38

Анонимен

преди 3 години

И двамата носят вина.Кофти ситуация е било

37

Анонимен

преди 3 години

Има подлез, ако искаш да продължиш по бул. Ситняково.Ако си тръгнал към бул. Ботевградско шосе, няма подлез и трябва да пресечеш.

36

Анонимен

преди 3 години

През това кръстовище се минава само в подлеза. Или оглеждане на всички страни когато си в нарушение. Камо ли да отнемеш предимството на бетоновоз

35

Шофьор в Германия

преди 3 години

Точно там карат като луди на боко строителите. Аз съм звънял 5 пъти на 112 реакция няма. Ето утре сте следващите под гумите.

34

Анонимен

преди 3 години

На това място няма светофар и пешеходна пртека. Има подлез. От снимката се вижда.

33

Шофьор

преди 3 години

От години се чудя как може определени шофьори на бетоновози да карат като ненормални по булевардите. Като се прибирам от работа по Борис, има бетоновози дето аз ако съм със 60км/ч, те ме подминават поне с 80! "Хидробетон" ги срещам много често как летят! Много пъти съм си казвал - "Кви са тия *** да карат така бързо тея танкове, не дай си Боже стане нещо!"

32

Lev

преди 3 години

Do 35 А на кой е кръстена ?

31

Анонимен

преди 3 години

интересно как бягат тези - там е пълно с камери!!

30

Леви Изби Колец

преди 3 години

До Изидор ЛевиИзидоре, ул.Софийская набережная в Москва не е кръстена на гр.София.

29

Анонимен

преди 3 години

А хванаха ли шофера на бетоновоза?

28

Изидор Леви

преди 3 години

До Кармен: В Москва има Софийская наб. ако това те интересува, но не смятам, че това е важното в случая.А че никой не е застрахован от нищо, показва случката с пешеходеца. Също и, че шофьорска можеш да получиш и по 'втория' начин.

27

Анонимен

преди 3 години

Всякакви *** въртят гевреците и трепят хората по пеш. Пътеки :(

26

До 11

преди 3 години

"Какво нещо е животът......"А малко преди това си се тюхкал, че примерно шефът вчера те погледнал накриво, или че си изгубил едната ръкавица, че си забравил да свършиш нещо, дето не ти е баш сега тумнало и т.н. всякакви случки от ежедневието.Най-важното да сме живи и здрави - приемано за досадно клише, докато лично не се увериш, че е вярно. Случи ми се преди 8 години .

25

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ново 20.Не било бетоновоз, а водоноска на софийска вода.

24

Кармен Златарева

преди 3 години

Чакайте сега,къде по света има булевард София...та откъде накъде бул.Мадрид или един чувал с чужди имена поставени по наши улици,площади и булеварди!?... А беглеца шофьор - без книжка за вечни времена и 50год.окован в трудов лагер. Това вече не е държава и от Латино Американски тип...

23

тъй де

преди 3 години

Ами сега като намерят шАфИора на бетоновоза, да му ампутират долен крайник и да го монтират на липсващият вече на пешеходеца.

22

Анонимен

преди 3 години

до 26Е как да няма причина да избягаш, като си блъснал пешеходец, който както разбирам е пресичал на зелен светофар?

21

Ужас

преди 3 години

Ужас!!!Дай боже никому да не става!

20

Анонимен

преди 3 години

Кофти тръпка...А иначе - бягат тия, дето не са им в ред нещата: я застраховка няма да има, я технически преглед е пропуснал, я е пийнал пет ракии преди старта. Просто няма причина да бягаш, ако си изряден. В този ред на мисли пострадалия сега едва ли ще успее да получи някакво обезщетение, щото тия "бягащите" по принцип и преди са се парили, та вече няма какво да им вземеш.