25

Анонимен

преди 3 години

До До 14/15Обясни тогава как така капака на резервоара е бил затворен като са я намерили вътре, странните движения, които прави в асансьора, който не затваря врати въпреки, че тя натиска всички копчета... Случаят не е разрешен и не е обявен за самоубийство. Точно гледах документален филм за тоя случай в който казваха, че от нейната стая няма как да се качи на покрива по стълбата и че резервоарите са били затворени. Няма как да се метне да се дави вътре и да си затвори тежкия капак...

24

11

преди 3 години

Баси, по неграмотен и несвързан превод не може да има - нищо не се разбира.

23

Анонимен

преди 3 години

Сигурно имат откачалник в персонала, който дебне за надрусани и ги психясва и пречуква.

22

Анонимен

преди 3 години

Офффф!От ден на ден нивото на филмите и сериалите за масовата публика пада все повече и повече. То глупост след глупост!Човек вече се чуди какво да гледа. А като прибавим и квотите за трансджеендъри, афро-американци, гейове и т. н. положението става трагично!И после защо хората масово не гледат новите филми, а търсят в нета класики от 90-те, че и по-стари.

21

Анонимен

преди 3 години

Поредната рекламна боза, маскирана като "смразяваща изтория".Поне пишете, че е платена пулибкация.

20

Гарлик фон Шнапсен

преди 3 години

Зли духове се гонят с ракия и чесън. Ама клетите говедарчета не употребяват тези неща. Да се оправят. Аз като се направя на кукер с половинка кюртовица и глава чесняк даже и домашния таласъм жена ми бяга от мен. Нихт бацилен, нихт ковид, нихт полтъргайстен. Дъхът ми предизвиква термоядрен холокост, за пръдднята да не говорим.

19

До 14/15

преди 3 години

Чел си чел си ама нищо не си разбрал май. Разследването показа, че има странична стълба в случай на пожар до която всеки е имал свободен достъп и директно водела до покрива. А колкото до тежкия капак, по думите на хората от подръжката, в много случаи ги забравяли отворени така, че лесно е могла да се качи по стълбата и да влезе в резервоара който между другото е 2.4 на 1.2 метра, не е бил толкова голям...

18

P.

преди 3 години

До ЧитателАз такива четива преди сън не кимвам да чета.

17

Анонимен

преди 3 години

Това е до което води дрогата като Типтамин. Започват да ти се привиждат разни неща, наълно реално, достатъчно да откачиш и да направиш белята...

16

Anonymous

преди 3 години

Да не би филмът да е като разследване на епизод "Нешънъл Джиографик", в който интервюират всякакви хора и накрая бягат от конкретните и най-важните неща, само за да осатне "загадъчно".И Туин Пийкс, колкото и да е завладяващ е просто една художествена измислица!

15

Леле

преди 3 години

Трябва да има затвори за извънземни, духове и вампири. А обикновените убийци да си ползват хотелчето.

14

1408

преди 3 години

1408

13

Читател

преди 3 години

Добре, че прочетох първо коментарите, за да се предпазя да прочета статията. Благодаря ви, колеги, за спестеното време и фрустрации.

12

Анонимен

преди 3 години

Дж. Джеръм има по интересна и истинска история за духове. Прочетете "Разговори след вечеря".

11

Anonimen 2

преди 3 години

Другото нещо е, че е намерена във единия резервоар, който има много тежък капак, който тя е трябвало да отмести и след като е паднала вътре няма как хем да се дави, хем да дръпне обратно тежкия капак на резервоара и да го затвори... Пълна мистерия си е и никой не е дал обяснение как се е случило това. Не са намерени и алкохол и наркотици в кръвта и.

10

Анонимен

преди 3 години

Чел съм много за тоя случай и най - странното и мистериозно в него е, че тя няма как да се е качила на покрива, защото за да стигнеш до там има тежка заключена врата, която се отваря с ключ и код от цифри и няма никакъв шанс да я отвориш без тях. За тая врата ключ са имали само 2ма човека от поддръжката на хотела и ако вратата по някакъв начин се отвори веднага се включва аларма в системата, че е отворена, а такова нещо не е отразено изобщо в самата система.

9

Анонимен

преди 3 години

Този текст директно на транслатора е пуснат. Той така ги превежда глаголните времена и наречия. Малко редактирайте все пак! Чели ли сте го въобще?

8

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

Явно,че този хотел е злокобно място...какви имена само--Ричард Рамирес,Унтервегер...на записа няма никакви доказателства за паранормални явления...момичето може да е страдало от някаква невроза,да е чувала гласове,да е имала мания за преследване...ако е решила сама да се самоубие,покрива е най доброто място за това...там е видяла резервоарите и е скочила сама...

7

Още чакаме

преди 3 години

да понаучите по-добре и английския, и българския език. Защото това преводче прилича на история разказана от кварталния сладкодумец бай Симо, след като е джапнал набързо две-три в кръчмата "Сивата ***".

6

бай Тъпчо

преди 3 години

Много покъртителна история бе.. изпокърти на отвсякъде и със жената са принудихме да вземеме много важно решение...Ами няма да ходим в тоя хотел бе, даже и на сила да на карат...Само не ми стана съвсем ясно кво им е толкоз лошо на тия духове, то ако само си подухват-няма лошо бе То затуй е хубаво да се прос, щото никой не може да ти изкара акъла-питайте Бойчо да ви каже...