15

Анонимен

преди 3 години

О-хоу, ше стане тя...

14

Тодор Стойчев

преди 3 години

Тази "индустриална зона" в изграждаме вече 5-6 години. Като стадион варна🤣🤣🤣

13

Mopcku_

преди 3 години

Тоя лъжец добър ден като каже поглеждам към слънцето.Напишете в гугъл монорелсов влак варна и без много да ровите ще видите новина от 2008-*** подобна на днешните заявки-правим влак.Ако имате повече време ще намерите, че идеята на тоя проект датира от над 30 години.В същото време улиците във Варна са жив зян. Дупка в дупката.Там където е отворен виждаш, че асфалтовата покривка е между 1,5 и 2 см. Дълбочината на много дупки в града стига до около 20см и Герберин Портних има наглостта да лъже пак

12

Милен

преди 3 години

И защо никой не попита кой строи непостъргачите преди подлеза на почивка,даже знамената не се виждат вече.. Портних в комбина с Ицо ламята,и се отчитат на Бойко,предизборно да се нагушат,няма по скапан град вече,ама всички сме мишки в него

11

Анонимен

преди 3 години

Има още много ***,които да вярват на ГЕРБ. Това е лошото. Откак те са на власт, севера е за и бан.

10

Анонимен

преди 3 години

До 10Земляк ако си до 40годишен изнасяй се от северозапада ,не виждаш ли какво правят другите.Каузата за развитие на нашият край отдавна е загубена.

9

Анонимен

преди 3 години

Хубаво ще е ако стане. Позитанските *** дето си стоят на топло в Люлин да не се обаждат.

8

Анонимен

преди 3 години

Да скоро и космодрум може да обявата,че ще изграждат,а то улици не останаха само каруцарски пътища.

7

komitataда

преди 3 години

дори две три световни фирми може да инвестират милиарди долари ако н е пропадне железницата като новия сложен път

6

Анонимен

преди 3 години

А инфраструктура има ли? Не.

5

Анонимен

преди 3 години

Избори предстоят. Западна промишена зона е от две улици, до южна се влиза само от една улица, а северна е в широк център.

4

Сатира

преди 3 години

Крайно време беше да се обърне внимание и на Северна България. Но само с една Варна не става. ..

3

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън. Едно голяма нищо. За тази индустриална зона се говори от години а до тук даже и проект няма. Сега кмета се хвали,че се очаквало примането на плана на Аксаково. Значи щке чакаме поне още 5години. А по първите заявки на кмета и на ГЕРБ,тази зана вече трябваше да работи от години. Виж в Пловдив хората действат. Там вече няма работна ръка и карат работници от десетки километри, както беше преди с Девня.

2

Анонимен

преди 3 години

То хубаво, че ще напълните една площ със складове. Пардон, с индустрия, но хора от къде ще вземете? А това, че имате 6 университета не е за хвалба, защото и този бизнес с дипломите е на изживяване.

1

Анонимен

преди 3 години

Този негодник запуши ли тръбата или още се изливат. Щом герберите ще я изграждат значи няма да издържи много тази индустриална зона.