12

какво ви става бе?

преди 3 години

Аре още една жертва.

11

...

преди 3 години

Много е модерно да си жертва все БАХ МААМУ! На 100г стана, има стотици милиони нейни си, милиарди от мъжа си и ПАК ТЯ Е ЖЕРТВАТА! Мани ги ония привилегировани бели дето *** от глад в металопреработващата индустрия в щатите. ТЯ е жертвата!

10

Сит

преди 3 години

Мексиканка е колкото Симеон Скаскобурготски е чист българин. Иначе е от богато семейство и няма нищо общо типичните мексиканци. Относно визията - резултат на 50:50 ливанско испански (не мексикански) микс

9

Анонимен

преди 3 години

наистина ги дискриминриат тя яко, ама това не важи за жените с големиЦици, тях навсякъде ги тачат. кой знае колко режисьорски краставици са се отъркали в тия дини по пътя към успега

8

преди 3 години

Уффф, и тая стана жертва. Не били вярвали в нея. Колко неприятно. Сякаш някой и е длъжен с нещо. То и в мен никой не вярва ама аз не рева като магаре.

7

циник

преди 3 години

Аман от хора с комплекси... на черните- белите са им виновни, на белите - черните... какво ти пука кой какво вярвал бе , гладай си живота и се доказвай ако можеш, а ако не можеш - недей мрънка...

6

Анонимен

преди 3 години

Някой бил казал и какво от това, сега нали е мега звазда, чуди се какво да си прави парите, хубава , успяла какво реве, явно мексиканският произход не е повлиял чак толкова много???На Мерил Стрийп също са казали да си ходи вкъщи , защото е грозна и какво от това, днес е една от най-големите актриси в Холивуд! Застарява вече и се чуди с какво да се прави на интересна!

5

grep

преди 3 години

Бля бля - да и имам "таланта". А да я видя ако беше като някоя типична мексиканка - ниска, дебела и не особено привлекателна - щеше да чисти къщи цял живот.

4

Анонимен

преди 3 години

Много я харесвам! Направи фантастична Фрида Кало преди години! Талантлива е!

3

popa ot razgrad

преди 3 години

типичен латински комплекс за малоценност...

2

Анонимен

преди 3 години

Ти беше преди 25 години. Стига ти толкова.

1

неандерталец

преди 3 години

Ужасно антипатична е! Имала е късмет богаташ да се излъже да я вземе. Май разбира от друго, за да я вземе богатото франсе.