59

Анонимен

преди 3 години

Не може да се обобщава.Имунният отговор е много специфичен,и всеки човек има слаби(и силни) страни на организма си.Затова някои хора са напълно устойчиви на ковид вируса,а други се разболяват сериозно.Същото е с ваксината.Но от обществена здравна гледна точка ваксинирането е по-безопасно от ковид заболяването.На индивидуално ниво,всеки да прецени рисковете и ползата с помащта на личния си лекар.

58

Анонимен

преди 3 години

Бийте си и и двете и се молете на госрод.

57

Анонимен

преди 3 години

До ДодоЕм брат, аз от 3 месеца им рева тук, ама те не вярват. Одобрени ваксини НЯМА. Има разрешени за употреба. Разрешена, не означава одобрена. Не го ли разбирате бре??????

56

Анонимен

преди 3 години

Затуй декларацийката и после квото и да ти се случи - нито ти, нито близките ти можете да съдите производителите на така наречените ваксини срещу ковида. И ония праят пара а с вас какво ще стане - не е бенли и никой не го интересува. Важно е да се сгъне парата, не се ли усещате??? Затова аз няма да се ваксинирам. Колкото ми е писано, толкова ще живея. Нито повече, нито по-малко. *** зорлям да си бухам химии, щот някой казал - ми да си ги буха той кат иска, аз не искам.

55

Додо

преди 3 години

До анонимкото 54: Незнам колега, дали е "генно модифицираща терапия", но със сигурност е генна терапия. Дори от Файзер не го крият, пише си го на уебсайта им. Също и че "ваксината" не е оодбрена по нормалната пътека от FDA, а е разрешена спешната й употреба с цел намаляване на симптомите при хора, които ще се заразят. Реално, в момента най-за предпочитане е руската ваксина, защото тя си е чисто плацебо в случаите, в които някой се зарази с мутационна форма на оригиналния вирус.

54

ГОВЕДАРСКИ ЦИРК

преди 3 години

При мен страничният ефект пък е сутрешно главоболие след вечерната ракия,аз не искам да пия-той Бил Гейтс ме управлява чрез 5-G-то.Голяма мъка е.Други ги кара да пият от сутринта,по-младите пък смъркат всичко

53

преди 3 години

Редно е като превеждате статии едно към едно да посочвате източника...

52

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам - около 1 на милион (36 случая на 31 милиона ваксинирани) имат подобен проблем, и то в държавата, известна с това, че всеки може да осъди някой с пари (САЩ), и това е някаква мегадрама?Че коронавирусът избива в пъти повече.

51

Прокуратурата

преди 3 години

Подъл анархист е в основата на тази фалшива новина. На жената нищо й няма.

50

Анонимен

преди 3 години

Над 40 г. ваксините са опасни, а под 40 г. нямат смисъл.

49

Анонимен

преди 3 години

Спрете да пишете глупости. Това НЕ Е ВАКСИНА, а генно модифицираща терапия.

48

зико

преди 3 години

Това е началото. Повечето странични ефекти ще бъдат установени след години. Затова създаването на ваксини досега отнемаше около 10 години. Последната фаза на тестовете е за да се открият евентуални дългосрочни увреждания.С ковид ваксините тази последна фаза се провежда директно върху населението.

47

Една

преди 3 години

До козаря ФилТомас Малтус! Малтусианизъм и неомалтусианизъм, на които точно влиятелни особи като Бил Гейтс и Со са големи привърженици.

46

да ама не

преди 3 години

Кога ще напишите за страничните ефекти от Пътника файф ? Никогиш !

45

Анонимен

преди 3 години

този който пуснал вируса сега ни продава ваксини.Целта му е ваксинацията.Тези който се ваксинираха сега треперят яко!Не ги чака нищо добро!

44

Козаря Фил

преди 3 години

До овчаря БилСамо не мога да схвана защо някой ще иска да ни изтреби като ние сме стадо от потребители от които големите корпорации се нуждаят, щото някой трябва да им прави оборот. Чичо ви Бил ако ни изтреби кой ще му купува Уиндоуса?Достатъчно е само да ни пускат социални мрежи!

43

Анонимен

преди 3 години

Ако ваксините бяха читави,вече цял мин съвет да се ваксинирали със прокуратура,съдии,МВР,гдбоп,банкери,милионери,милиардери,но всичо се е спотаело ,принизило и гледа да не бара темата

42

Патриот

преди 3 години

Истината е че хората масово измират от ваксините ,особено старите ,те са приоритетни за изтребване,елементарно е бе хора ,защо целия този напън за ваксиниране,депопулация! ???!

41

Анонимен

преди 3 години

Ако ваксините уиваха клиенти - това е загуба. Фармацевтите вас чакат антиваксъри цял живот да им купувате лекарствата.

40

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, всеки ден някой умира или бива облагодетелстван от страничните ефекти на някоя ваксина, но винаги следва обобщението КАТО ЦЯЛО СЕ СЧИТАТ ЗА БЕЗОПАСНИ.