25

Анонимен

преди 3 години

Праеилно е отстранен не може да наскърбявяш обиждаш караш някого да се чувства неловко или да се опитваш да доминираш над някого.Хората не са дoбитък

24

Стойчо

преди 3 години

Охохооо и джапонките ли много говорят? Айдеее и там джендърски народ веднага го смотаха за сексистко изказване

23

Целта е ясна

преди 3 години

Колкото повече човек е принуден да мисли как да каже нещо, толкова по-малко време му остава да помисли какво да каже. Ако тази тенденция не спре, ще дойде време, когато истинските мисли ще изглеждат като екзотични частици във вакуум.

22

Анонимен

преди 3 години

СЛЕДВАЩАТА ОЛИМПИАДА ЩЕЕ БЕЗПОЛОВА *** ОЛИМПИАДА И ЩЕ СЕ ГОВОРИ НА ТО

21

Анонимен

преди 3 години

Прав е човекът, но какво друго трябва да видим в тази оставка? Че на запад, чак до Япония имат някаква съвест и морал. Представете си, ако гафовете на Боко или пък Валерката Балевски станат достояние по света - за тях не едн, ами десет оставки трябва да подадат. Ама кокалът се пуска много трудно, както знаете. За съвест и морал пък в тези хора е абсурдно да говорим.

20

Анонимен

преди 3 години

Жените БЪРборят, те не говорят.Там е разликата им с хората.Хората говорят, жените БЪРборят.Нищо не е сбъркал човекът, много си е прав, но светът стана много модерно ляв.

19

Анонимен

преди 3 години

Библията четете там всичко е казано .Никъде не се среща думата сексизъм.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Оооо, да, потниците много обичат да отстояват "права", само когато положението ги поставя в привилегирована позиция спрямо всички останали. Ако нещо тръгне да се променя дума света тръгва да пропада, България "изчезва" и пр. Не, ***, изчезва ганьовщината ти. Свиквай.

17

Жено,подавам оставка

преди 3 години

Ти говориш непрекъснато!

16

Анонимен

преди 3 години

лол дебилизма излиза от контрол. напред към комунизма под крилото на американската дем партия , sjw и еко психопатите

15

пфу

преди 3 години

Цивилизациите се сриват в момента, в който жените вземат власт. След няколко десетилетия ще сме или като африканските *** или рая в комунистически, тоталитарен режим.

14

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова?

13

Анонимен

преди 3 години

До края на белия свят 7Странно защо, ако му откаже като си поиска и следва насилие :) Явно мъжете като изпаднат в положението, в което жените съществуват откак свят светува, и започват да мрънкат как нещата отивали на зле.... Равенството е яко нещо, а? Само дето някои сме по-равни от другите... :D

12

иванова

преди 3 години

не забравяйте-"прекален светец и Богу не е драг".Бивш премиер , в навечерието на откриване на игрите,изнесъл цялата организация-казал една истина и-оставка.

11

Щерю

преди 3 години

Тоя пък, жените много говорели - те не спират да приказват...

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Значи ще живееш на село и без влияние върху живота на останалите.Това ни устройва.Ако всички червени изкопаеми направят същото би било перфектно.

9

Анонимен

преди 3 години

Мале, Далалерко и Боцлан тоя ще го изчервят само с поглед

8

Анонимен

преди 3 години

светът около нас все повече се изродява, аз лично дорде дишам ще си карам по старо му и нема да се съобразявам с разните му там джендърски, политкоректни, транс, мранс и т.н. истории

7

Анонимен

преди 3 години

Мори преди дни каза, че "жените говорят твърде много".Хеххе. Да дойде в България. Тука Тиквунчо казва *** и даже не се извинява за това, камо ли оставка да подава :)

6

края на белия свят

преди 3 години

Вече мъжа не може да си поиска не от друга, а и от собствената жена. Същата може по всяко време да заведе дело, че е била изнасилена и да му стъжни живота. Добре дошли в либералният свят. Ето как Ислямът ще ви победи без да гръмне и пушка. Остават ви няколко години да се осъзнаете.