8

ЦИНИК

преди 3 години

Язе ша ги такоам и авджиите.Нито ранът,нито глеат само стрелят па и права тръсат върху дживотните.Тарикати бря.Ама и язе колко фазани,еребици зайци,съм фатал с капани и примки малиийй.

7

ани

преди 3 години

сода каустик и амониева селитра с малко парацетамол на прах/парацетамакс, ибупрофен, нурулин, колдрекс/ всичко е едно и също. пагубно за кучета и котки дори само да ги подушат. какъв е смисълът.

6

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе малко съм раздвоен, дали са възмутени щото са им натровили кучето или щото тровят дивеча и няма по какво да пуцат, а може би и заради двете.Дали ще отровиш или застреляш животно е едно и също.А може би се имат за хуманни убийци, щото с куршум смъртта е мигновенна.Със сигурност съм ЗА да накажат виновниците, ама и ловджиите не са много стока.Виждал съм вишка на дървото на 50м от хранилката.Сърната отишла да яде, а те я чакат от колибата.

5

ikar

преди 3 години

Винаги се намират ***, които хвърлят отрова. Така убиха нашето куче, която се прибра определон с данни за отваряне и умря пред вратата на къщата ни.

4

чакам

преди 3 години

Чакам да се появят съществата, които вчера с пяна на уста пишеха против кучетата в парковете. От тяхната категория са тези, които са разпръснали отровата.Като какви ли ще се преродят?

3

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да разбера как може да преследваш, раняваш, осакатяваш и убиваш горски животинки за развлечение. А цитираният Стоян Маринов би трябвало да е в затвора с конфискувано имущество като дясна ръка на бившия кмет.

2

Анонимен

преди 3 години

*** нямат край ,този жалък *** с отровите трябва да се осъди на доживотен !

1

Анонимен

преди 3 години

Прости хора колкото щеш. Трябва да ги хванат и да ги накарат да изядат една порция от това отровено месо. После да пуснат по телевизията как се гърчат умирайки от отровата. Ей така,следващите да се замислят дали да го направят и те.