178

От коя партия са ?

преди 3 години

И ние да се включим ,че ни омръзна тая бедност !

177

Пони

преди 3 години

То и '97ма бяхме милионери....

176

Анонимен

преди 3 години

Арестуван руски Декабрист попитал конвоиращия го болшевик:- За какво се бориш?Болшевикът гордо отвърнал:- За да няма богати!- Колко жалко, - отвърнал декабриста - а, баща ми и аз се борихме, за да няма Бедни!

175

Анонимен

преди 3 години

това е по скоро притеснително дано скоро да не станем всички милионери.

174

Койчо

преди 3 години

Това не са ли парите който ги дават на чорбаджиите от герб за коронавируса вместо да ги вземат безработните

173

Анонимен

преди 3 години

С тоя темп на забогатяване всички българи ще забогатеят на милионери след 17 хиляди години. Явно няма смисъл от демокрацията.

172

ще го умъртвят 2

преди 3 години

Тиквата няма шанс. БЛЕКРОК дори спонсорират ЦВЕТАНОВ за удар в гърба. Тук говорим за мощна коалиция от БЛЕКРОК, БАНКИТЕ(без тези на Цветанка подобни), ГРУПАТА НА ЧАСТНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ, ЦВЕТАНОВ.И въобще не броя Божков, Радев и подобни.И всичко заради частните инвеститори, защото ако те изчисляват една цена за свършена работа, ТИКВАТА плаща 10 пъти повече ДЪРЖАВНИ ПАРИ

171

погледни ослушай се

преди 3 години

Всеки наследствен комунист става милионер вече не споменават работници и труженици само "оставка и Бойко".

170

до анонимен

преди 3 години

Малцина са българите, които с честен бизнес и откриване на работни места са станали милионери по честен път и с труд.-------------За какъв "честен бизнес" у Бг говориш, бе, братле!Всеки опит за подобна дейност беше изкореняван още през 1991 г. от борчетата на СИК и ВИС с "огън и меч"!Що обикновен и наивен народ изгоря...Едно от мотото на Иво Карамански беше - "Де що е бизнес с печалба над 20 лева требва да е наш!"И днес е така, но вече чрез Следователи и Прокурори!

169

ще го умъртвят 1

преди 3 години

Частн. инвест. от няколко месеца обсъждат ТИКВАТА! Чрез BlackRock и БАНКИТЕ при тях не влизат непроверени хораBlackRock веднага започна кампания с "***" срещу Тиквата. Нищо случайноБанките гледат лошо ТИКВАТА, защото Инвеститорите вече не взимат кредити от тях. ПРИЧИНАТА:Тиквата отнема "ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ"(работници,машини) чрез проста схема- ПЛАЩА НЕИЗМЕРИМО ГОЛЕМИ СУМИ ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА. Така инвеститора не могат да правят бизнес, защото няма ИЗПЪЛНИТЕЛИ за парите, които БАНКИТЕ дават.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2021/02/11/vseki-den-nov-milioner-u-nas-rekorde

168

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 181А още по-малко са тези, деот са "останали"

167

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1812/3? Много малко, бе! Ако има един на сто, дето не е, ще е забавно.

166

Анонимен

преди 3 години

Ако се направи по-задълбочено изследване ще се види, че 2/3 от тези т.нар. милионери са хора близки до управлението, които усвояват пари по подарени европроекти и какви ли не държавни поръчки и прочие. Малцина са българите, които с честен бизнес и откриване на работни места са станали милионери по честен път и с труд.

165

Анонимен

преди 3 години

Мдааа.....Дюшек, Юрган и Буркан милионерите у Бг съ "почуствали" нещо нередно, и съ решили да съ "Легализират"!?Кво ли има дъ ставъ?????

164

Анонимен

преди 3 години

Не е проблем, че има богати българи, проблем е ,че има бедни българи и е крайно време това да се поправи и се вложат средства в човешкия капитал - за образование,професии, работни места,добри условия на живот и труд,добри социални услуги.

163

Фалшива новина

преди 3 години

Тази новина отвсякъде е фалшива.Не се появява всеки ден по още един човек с депозит над 1 милион лева, а се появява депозит за над 1 милион лева. Примерно някоя мутра всеки ден вади от чекмеджето над 1 милион лева и си прави нов депозит. Това е един човек с много депозити над 1 милион лева, а най-вероятно горе-долу е така - малко хора с по много депозити за над 1 милион.Това не са депозити само на граждани, а са Депозити на домакинства и НТООД, в които влизат партии, синдикати и много други.

162

Анонимен

преди 3 години

"Всеки ден", като утре и в други ден станаха два дена!

161

пияница мистик

преди 3 години

До 171Дръж! Четох, че ще помпат биткойна докато стане 300 000 долара за 1

160

Анонимен

преди 3 години

Всеки тука ония ден е гледал Вълкът от Уол Стиийт с Леонрдо, гледал две видея на Ружата и се надъхал, че е крипто инвеститор. ... Айде ... свърши ми обендата, не моа се занимавам с васа!

159

Анонимен

преди 3 години

До до 165250к на ден? Ехааа! Те такива транзакции не правят в инвестиционните банки, ама при вас си ги правили на ден. Айде тига лъга хората, бе!