22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе е "русофилин"Това е недостойна за уважение, продажна и купена русофобска медия, която угажда на властващата мафия. Лае по Русия, Президента и соца, превъзнася Боко, "демокрацията", кравари и турци. Включително и в коментарите!Тя е пример за как нищо не се е променило към по-добро. Мечтата на Волтер - свободата на словото - е една илюзия. Няма свобода на словото - има само свобода на лъжите, на пропагандата, на измислената история и клеветите. Само изгубихме, а не спечелихме

21

Робинзон

преди 3 години

..хранейки се само с кокосови острови-цитат..къ ги ядат тея острови бре

20

Анонимен

преди 3 години

До дедоЗа сарказъм е добре, дедо... Когато много се краде и управлява мафия, няма значение как ще я наречеш. Демокрация значи същото като "народно управление", преди бяхме Народна република, сега уж демокрация, нищо не се е променило, по-точно не към по-добро! Сега се краде дори повече и народът е повече ощетен. Преди имаше все пак някакъв контрол и някакъв срам, не се лъжеше чак толкова много и нямаше чак таква зависимост, пресъпност, изкривяване на историята и пропаганда

19

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че ще оцелеят! Хората 33 дни съвсем без храна могат, а кокосовите орехи са калорична и богата на полезни вещества храна. Питагор е гладувал заедно с учениците си по 40 дни за прочистване на ума. Модерният човек е твърде разглезен и затлъстял! Особено американците са като бурета - грозни, дебели и страшно болнави... Аз лично в този случай бих карал само на орехи, някои растения, и някоя риба, ако се хване, и категорично бих пропуснал плъховете, но това вече е въпрос на вкус...

18

дедо

преди 3 години

Важното е да има демокрация и капитализъм и всичко ще ни е точно. Вече 30 г се рдавам на резултата и обичам нашите "освободители" от запада,имам и ЛИдл и Кауфланд. Да живее каптализма и демократичнитите олигарси милиардери! Вива!

17

Анонимен

преди 3 години

Питам куманистите, защо кубинците бягат към САЩ и си рискуват живота в надуваеми лодки, а не е обратното. В Куба имат световна медицина, не мога да си обясня. Бягат от прекрасния комунизъм за да се насадят на джендърската демокрация, я не понимаю!

16

Краси

преди 3 години

Кубинците са бягали от комунистическия "рай" в Куба !

15

Анонимен

преди 3 години

А в България вече 30 години 5 милиона души оцеляват с кренвирши от месо и демократични банани.

14

В. Узунов

преди 3 години

Директно щях да правя вино от кокоса и кат се кача на някоя палма по цял ден злобарки. До кат ме найдат живот ще си живея.

13

Анонимен

преди 3 години

Било е като на хотел в сравнение с комунистическа Хавана.

12

робинзон

преди 3 години

До Анонимен 41. Не на всеки остров има камъни, още по-малко остри.2. Натуралните кокосови орехи, както падат от палмата са покрити с един зелено-кафяв външен слой, после има 2 сантиметра слой от "конци" и чак отдолу излиза това, което евентуално би се счупило от блъскане в камък.

11

моряк-пенсионер

преди 3 години

Един кубинец преди години ми казваше, че ако замръзне океанът всичи ще побегнат към САЩ.

10

БРАВО

преди 3 години

Това се казва дух и борбеност за живот

9

ЕЙ ТИЯ МНОГО КОРАВИ

преди 3 години

Даже повече от нас в това бандитско иго тука

8

Петкан

преди 3 години

Остри камъни ...

7

ХХХ

преди 3 години

3 маймунки оцелели като яли бахамски острови на необитаем орех цели 33 дни ! (Чакам за Номбел) !

6

до 1

преди 3 години

Гледай корабокрушенецът с Том Ханкс (cast away) дето караше в началото само на кокосови орехи и после разправяй каква храна били.

5

Анонимен

преди 3 години

"хранейки се само с кокосови ОСТРОВИ." - някой май е мислил как да се "наплюска" вместо да внимава в час...

4

Анонимен

преди 3 години

До робинзонми блъскаш го с камък докато се счупи

3

Ха

преди 3 години

Куче със салам плашите. Това да не са американци. Те в Куба що глад са видяли, та едни 30 дни на кокосово орехи ли няма да издържат. В Куба няма и това, само охлюви ядат и ако пуснат купонни яйца.