51

Анонимен

преди 3 години

Това са демократите. Не са спокойни докато не започнат няколко войни! След Виетнам (където ядоха големият пердах) просто пращат бомбардировачи срещу мирното население и правят много филни за смелите американски бойци за демокрация.

50

Анонимен

преди 3 години

До УчуденНа Тръмп дори не му и мина през ума че три маски една върху друга помагат. И че локдауните обогатяват тия дето уреждат изборите. Засужава за това да го импичват още няколко години за да ну уври главата. И как тъпанара Тръмп очаква добри новини от СЗО като не си плаща. ***!

49

Учуден

преди 3 години

Байдън е спасителя на човечеството. При него тън-мън няма. Много му е твръд. Затуй си го кльопат демократичните медии. А фашистите и расистите не го обичат. Защото е мъдър, честен и добър политик от класа. И демократичен! А не като оранжавия лузър, дето едни избори не можа да спечели. Ето че вече ги няма и страховититите новини за измрелите от китайския вирус. Това е защото Байдън има програма как да се справи с този бич божи- и ето че работи.

48

Ало ало

преди 3 години

Байдън........., сега ще видим, кого избра АМЕРИКА! ЩОМ СЕ ЗАГОВОРИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА СИЛА ПРИ "АГРЕСИЯ"......ЯСНО Е КАКВИ ЩЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ!

47

Анонимен

преди 3 години

МИ ТОЙ СИ УМРЯЛ СЕ КО ГО БЪРКА ДА ЗАВЛЕЧЕ И СВЕТА В АДА

46

Анонимен

преди 3 години

няма такъв цитат на германски военен.цитата е на германски драматург и е свързан с думата култура.

45

слуга на демона

преди 3 години

тоя няма душа,вгледайте се в снимката

44

Щерю

преди 3 години

Няма империя, на която да не й е дошъл края - и на САЩ, като световен хегемон, ще им дойде края някой ден. Йелоустоун ще ги погребе...

43

Go Putin

преди 3 години

Байдън е президент на войните като всеки друг с изключение на Тръмп. Те за това и го сложиха.Навални в инстаграм кого мислите, че следва?Да, Байдън и Камала.Смешно е всичко.

42

fenbg

преди 3 години

До АнонименКакви руснаци те гонят пък теб ?

41

Анонимен

преди 3 години

Вижте :руснаци.престанете да влизате в нашите чатове и да пишете глупости.имате си ваши вилнейте там.скоро Путин ще ви пусне руски интернет.само не знам как ще се казва.

40

Анонимен

преди 3 години

А ако няма агресия, сами ще си я създадат.

39

Анонимен

преди 3 години

Абе *** още щяхте да носите потури,ако не бяха американците .сега джинси ...дори пишете в момента заради Америка .какво е открила Русия и какво руско имате в къщи ?и дали желаете нещо руско?мръсни комунисти марш в ***.

38

Голям смях

преди 3 години

Краварите били 400 години напред *** голям смях бе.Толкова напред че Руснаците ги качваха и ги возеха до космосата с руски ракети 10 години вече .Те сами си приЗнаха.Мдааа напред са по тъпотия простотия.

37

ястреб

преди 3 години

Много ясно, дядката е от групата на грабливата птица...

36

БРАВО!

преди 3 години

Космическа Америка /NASA живее в 25-ти век, 400 години преди човечеството/ никога няма да преклони глава пред феодалните *** от Китай, Русия и Иран. През 21-ви век е краят на феодализма.

35

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Не моем го разберем тоьо Свет - уж демократи а дрънкат за война...

34

12

преди 3 години

Бай Пън може и да е последният президент

33

полковник Колев

преди 3 години

Изказване на германски военен: Като чуя за демократи и се хващам за пистолета.

32

баба мара

преди 3 години

тази демен=ция не трябва да се допуска до ядреното куфарче ще запали светазащото не знае какво говори и какво върши да си дигат ам бази от света и да ниоставят да живеем в мир и дружба