119

запознат

преди 3 години

До Словянин Питай на Коцето защо се врътна на Каракачанов 2009 год. на конгреса в парк хотел Москва.... И като разбра че е прецакан сам си тръгна няколко години по късно

118

Анонимен

преди 3 години

В тубата има интервю с Георги Стоев - написал поредицата книги за мафията в Бг.Казва се:Георги Стоев 6 месеца преди да бъде убитРазказва как се е появила Бг Мафията, кои са тъй наречените "Социалисти" (БКП/БСП), кой е бат Бойко, бившите министри на МВР Р.Петков, Б. Бонев.За Ив.Костов, за Стефан Софиянски....Всъщност, всички са "деца" на БКП и ДС.Та, за кого гласуваме??????

117

Анонимен

преди 3 години

Без край...но, всяко общество си го заслужава.

116

Анонимен

преди 3 години

Българи идва отровно трио Пеевски-Доган-Борисов,Законна кражба.Събудете се.

115

Анонимен

преди 3 години

До разбирач до 115Мдаа Баце не струва, Славиту и кака Корни ще ви оправят....:)))) Всъщност на никой не му пука кой ще управлява вече, всеки се облажва....:))

114

Словянин

преди 3 години

До АнонименДо един, дето щял да емигрира. Бях в Немско няколко месеца. Там животът е много по-зле от тук. Който работи, има пари, но няма живот. Който е бил там, ме разбира. Тук е по-хубаво. Бил съм и в Северна Италия, там е като в Германия. Хората не се събират, не заради Ковида, почти изцяло са отчуждени.

113

Словянин

преди 3 години

Само "Възраждане" днес е партия на народа. Другите слугуват на НАТО и ЕС, ние сме робослуги на западните банки и корпорации. Те ни внушават да се избиваме едни други.

112

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Народът е...зашеметен.Един...файтон хора можем пак да го...излъжем да гласува за...нас.За това ша...спичелим пак изборите.(платено съобщение от...централата на ГЕПИ)

111

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ СЪС СДС ?????????????????????????????????????????????????СДС ЛЯТОТО ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ ГЕРБ!!!!WTF ????????????Трябва да се емигрира от този ОПИТ ЗА ДЪРЖАВА !!!

110

разбирач до 118

преди 3 години

Ооо Буда...ооо Слънце...Ооо вожде наш...Да се слави името ти! АМИН!Преди да си лягаш винаги си казвай тази молитва....Гледай само от някой дрон да не те заснемат как си нункаш голичък в леглото или нЕЕкоя *** да не те прецака с незаконен запис на шкафчето ти...

109

Анонимен

преди 3 години

До разбирачБългарина е научен да има водач, това включва и политиците :))) Бащицата ги опитоми всички, ей така на шега дето се вика, пък пауните нека се пенят :)

108

анаЛизатор

преди 3 години

Неолибералната машина за налагане на една единствена и правилна версия за света вече оперира сТУЛУПИТЕна Отровнто трио и ИНВАЛИДИТЕ на сестра Галева.Протестърите превърнаха триъгълника на властта на нещо средно между лятно кино и селски бирфест!Факт,който адски много не изнася на умнокрасивитета е това, че почти всички замесени в протестите,в някакъв момент са папали от ръчичката на Баце и/или са били положително настроени към него и неговите шкафчета през 10-те години на управление на ГЕРБ.

107

Анонимен

преди 3 години

'' "Воля" и НФСБ, както и ГЕРБ и СДС отиват заедно на изборите ''.................Измежду всички тези доверие имам само на Валери Симеонов ...

106

разбирач

преди 3 години

до 113Овчаря/Винету/ каза ХАУ!МатриялЪ да слуша и да не се води по акъла на МИСИРКИТЕ!!!

105

виртуален политолог

преди 3 години

Коалициите са за под масата...Гледайте какво ВИ слагат на масата!!!!!Всичко останало е БЛЯ...бля...бля...вятър и мъгла!!!!

104

Анонимен

преди 3 години

До химн на коалициитеТрудно им е да разбере стадото, овчаря го няма :)

103

Баце до 110

преди 3 години

Моля,моля все още от джипкЪТъ не съм показал "светлото бъдеще"...не бързай кат пуле пред майка си!Това "светлото' ще го покажа през следващия мандат...АКО разреши ОНИЯ от ГОРЕ...АМИН!

102

Анонимен

преди 3 години

Големи комун*ги сте в този измислен сайт, цензурирате бате си Га*я :)))

101

химн на коалициите

преди 3 години

Кен лииии, тулибулибу дауч ююююю...ПРЕВОДзаДЕБИЛИТЕ:наведете се и разтворете бузките...останалото е наша грижа...!!!

100

Анонимен

преди 3 години

До тегобитеНАкоалициитеСелянин не селянин Баце ни показа светлото бъдеще.... :)))) Другите се чепкат за кокала, това какво означава ?? :) Всичко е писнало на ***, не вярвам нещо да го изненада :)