14

бай *уй

преди 3 години

От л и ла ви те избиратели набтиквеника ли е извършителя ?

13

ххх

преди 3 години

Мъж е човешко същество,а ци-----те не са човеци.Коригирайте си заглавието

12

Анонимен

преди 3 години

До уууВашето питане ми напомни един разговор с моя позната, пребиваваща във Виена.Налага се повикване на Спешна помощ.Любезната диспечерка разпитва минута-две каква е ситуацията.Накрая много любезно, възпитано и непоколебимо казва:- А сега бихте ли казали номера на Вашата здравна осигуровка?---Толкова по въпроса!Който разбрал - разбрал.

11

ууу

преди 3 години

А защо лекарите нямат информация за здравноосигурените и да отиват само при тях? Коя партия го предлага това, за да гласувам за нея?

10

Анонимен

преди 3 години

Искал човека само да покаже на доктора как точно се е порязал, пък вие го изкарахте нападател! :))))))))))

9

Анонимен

преди 3 години

КОДЕКС ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ЕТИКА НА ЛЕКАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ( ИЗМ. ДВ, БР. 85 ОТ 2013 Г. ) Чл.12 Лекарят има право да откаже преглед, консултация и лечение ,когато има пряка заплаха за здравето и живота му.'' ------------------------------------> Изобщо никой примaт да не си мисли, че докторът му е задължен в момента в който отправи заплахи срещу него.

8

Анонимен

преди 3 години

До 123От кафяво-червените е.

7

факт

преди 3 години

Изнасилена лекарка успяла да упои изнасилвача, спокойно извършва операция по отстраняване на *** и тестиси. ... Не си спомням имената , може би някой от интернет ги знае... Идеята ми е за реципрочни наказания и тормоз над престъпниците. Много съм толерантен към нашите *** сънародници, но преди 1989 бях очевидец на наказание над непълнолетен представител на тази група. Биха го с шамари.

6

SHEFA

преди 3 години

ТОЧНО В ДУПНИЦА-ТАМ ЧАКАШ ЛИНЕЙКА 4 ЧАСА-ПРИЯТЕЛ ИМ СЕ ОБАЖДА ЧЕ БАБА МУ Е ПОЛУЧИЛА ИНСУЛТ А ЛИНЕЙКАТА БИЛА В ДРУГО СЕЛО-КОЙ Е ВИНОВНИЯТ?

5

Анонимен

преди 3 години

6,случайно да сте адвокат... Хахаха

4

Анонимен

преди 3 години

Такива адреси да бъдат поставяни в черен списък и да им бъде отказвано повикване. За някакъв определен срок примерно 6 месеца, за да им дойде акъла в главата. Защото черните най-много викат линейки и точно те нападат лекарите.

3

81225

преди 3 години

Зашит-разпран, щомвади нож налекар,веднагадаотиа в затвора по най-бързата процедура без право даобжалва. Диваците се усмиряват със строги присъди.

2

Да се знае и помни!

преди 3 години

Има такъв народ!

1

вип

преди 3 години

Как втора година??? От 2020г е това положение,март месец, как лъжат тези.