11

до пикапа

преди 3 години

До онзи с мацките и пикапитеНе му обръщайте внимание, динката, повтаря едно и също на всички, не може да измисли нищо друго по-смислено. Пише едно и също на всички мацки, теми,едно и също и досажда на другите, които коментират по темата.

10

пикапа

преди 3 години

До фактХората, които обичат, не го правят по форумите, повтаряйки едно и също.Те са с хората, които обичат, в реалния живот, а не във въображаем, досаждайки на всички, пишейки едни и същи неадекватни неща, извън темата на статиите.

9

факт

преди 3 години

Има хора, които обичат.

8

в резюме

преди 3 години

Всички знаят какъв ти е случая, едни и същи приказки на всички, приказки много, ама като стане време за действие -пълен смях.Някой трябва да има сериозни отклонения, за да пише едно и също всяка вечер, спри да досаждаш с едни и същи неадекватни коментари.Явно мацките са ти въображаеми и никоя не ти пуска, със сигурност има защо.Всички ти се смеят, нямаш ли малко достойнство и поне малко ум, за да го разбереш и да спреш да досаждаш с едно и също.

7

до пикапа

преди 3 години

До АнонименДо онзи с мацкатаКоя от всичките, динка, че ти казваш едно и също на всички, списъкът е доста дълъг...Престани да пишеш едно и също всяка нощ, не е нормално, всички ти се смеят, освен това губиш времето но хората, които пишат по темата на статиятаИ научи правописа поне малко, не стига че пишеш едно и също, но и с толкова много грешки.

6

Анонимен

преди 3 години

До наши важното не си ври носа там дето не ти е работа защото нема нищо верно а и май се опитваме са интриги а а

5

Анонимен

преди 3 години

Не си играем САС букви чувства май на некоги пречи ААА знаем че като си искате така може да обърнем нещата знаеееюм споко мацката си я обичам а дали некои не завижда или ревнува

4

Киро Рамбото

преди 3 години

Отговори: значи ти хареса снощи?

3

Анонимен

преди 3 години

Обичам мацката във бг тове е обичам те сладкиш .ти си много драга на сърце си ми

2

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ако е жена да каже: Искам бебе...Ако е мъж: Женен съм с две деца

1

Анонимен

преди 3 години

кажи не мерси