23

Активист на БСП

преди 3 години

След Перник лагерът за изтезания се премести в Кюстендил ! Долу ГЕРБ!

22

УНГ

преди 3 години

Теста може да е безплатен, но не е безопасен! С чуствителни или възпалени синуси ти се разказва играта. Главоболие, треска, болка в областта на слепоочието, усещане за запушен нос, кашлица, болки в гърлото... Това при превода на български, от листовката за информирано съгласие на производителя на теста липсва! А ГЕРБ искат и на три годишни в детските градини да го правят!

21

Анонимен

преди 3 години

о Боже , и в Кюстендил ли се развихря новия фашизъм , Сър....

20

Анонимен

преди 3 години

Мой близък е със пневмония и отрицателен пср. Вкараха го в ковид отделение и чак след два дни, третия пср се получи положителен. Ако не го бяха вкарвали, щеше да си е обикновен грип.

19

Анонимен

преди 3 години

Следващата мярка е забрана за седене на пейка, и затваряне на парка. Те така се спира вирус! Екип британски учени са го доказали!

18

House M.D.

преди 3 години

Защо в заглавието отново е написан въпросителен знак след твърдение?

17

Анонимен

преди 3 години

13, Грип няма! Болничен вече всичко е ковид. Но трябва да се изследват. Каква ти е логиката? Да не зарязават с грип, но с ковид може? За да се докаже - тест, безплатен.

16

Анонимен

преди 3 години

До знака яко пандемия, след знака вече няма.

15

МЕРКИТЕ ИДЕЯТА

преди 3 години

Само да отлагат във времето необходимото преболедуване на цялото население и естествен имунитет без ваксини. Мерките САМО ВРЕДА и НИЩО друго освен злоупотреби с власт, пари и терор върху хората. Вместо за ЕДНА ГОДИНА ДА ГО БЯХМЕ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ВСИЧКИ и ДА бяхме забравили за този грип ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, АКО НЯМАШЕ НИКАКВИ МЕРКИ И ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА НИЩО.

14

Ямболски цървул

преди 3 години

Тези не усещат ли,че с тези мерки ,от които няма никакъв ефект,ще предизвикат отгоре си ефекта на лавината? Или са мазохисти?!

13

УНГ

преди 3 години

Не разбрах, ако не ти бръкнат в носа чак до мозъка няма да те пуснат в поликлиниката? И не може да идеш до джи пи-то да си вземеш болничен? И ако си с истински грип продължаваш да заразяваш на работното място? Браво ГЕРБ!

12

Анонимен

преди 3 години

Обжалвайте тия тъ пи мерки бе, хора! Докато седите така тихо и мирно, на ид иод ти все ще ви правя управляващите. На чело с оня, дето само глупости дрънка и по снимките дори в тоя сайт е без задължителен намордник назакрито.

11

Анонимен

преди 3 години

мерки, без мерки - заболеваемостта си расте. Щото това е естествения ход на епидемиятя според Мангъров.Вечерни часове, фашизъм - всичко е за други цели. Нямя да спадне заболеваемостта зараяди мерките ви!

10

Анонимен

преди 3 години

ми като търпите...

9

Анонимен

преди 3 години

Зомбирането ще продължава и целта е да бъдат затворени хората за изборите

8

Кюстендилски СЛИВИ

преди 3 години

Жени там ще си защитават ли сливите с маски? Да не вземе да скочи раждаемостта на ковид бебета мутанти.

7

Батко

преди 3 години

Голям смях са тези с некадърните им мерки! За инфекциозно заболяване за да обявиш епидемия се искаше 250-280 на 10 000 болни, не заразени. Сега за Ковид 19 са измислили нова трактовка, а именно : 200 - 300 - 500 на 100 000, тази трактовка е измислена за да е угодна на управляващите по цял свят, като същите управляващи са добре заплатени за да продължат да вършат това което е препоръчало правителството в сянка! Участваме в един световен заговор! В този заговор вирусът се използва с други цели!

6

Абе тия нещо?

преди 3 години

Кюстендил е само началото. Скоро и в цяла Бг нови малоуууумни мерки, писна ми на........

5

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли сега за филтъра ,ако си болен,няма влизане в пиликлиниката?!? Щеше да е комично,ако не беше трагично! Ама па ше спрем вирОса , ти да видиш?

4

Анонимен

преди 3 години

Ако заболеваемостта е 500 на 100 000 то това е едва 0,5% заболели.Променете критерия.Най-добре е поне 10 000 заболеле на 100 000 население или друго 5 цифрено число.