19

Анонимен

преди 3 години

А изпитването как ще протича- устно или писмено? И какво ще значи устно в случая?

18

Анонимен

преди 3 години

Ще има ли домашни?

17

9

преди 3 години

Ще има ли практически занятия?Открити уроци?

16

На ви истина

преди 3 години

Общество с нисък морал се управлява най-лесно.Запомнете го добре.

15

Жалко, но факт

преди 3 години

Разбирам защо сте против , но ако погледнете действителността , ще си дадете сметка че и на този терен сме жив зян, стига да видите хилядите аборти годишно и количеството нежелани бременности и т.н.... Това все от осведоменост и добра сексуална култура ще е да знаете.

14

полковник Колев

преди 3 години

Разбийте Морала на една държава и няма да има нужда да се биете с нейната армия...

13

Анонимен

преди 3 години

за мравун има ли?

12

пияница мистик

преди 3 години

Според мен тийнейджърите трябва да преподават тези уроци на учителите си :)))

11

Мравин

преди 3 години

В мат'ряла по биология, анатомия и физиология на човека би трябвало да е някъде към осми клас.

10

Т.Шак

преди 3 години

Ако ще ги обучават в ЛГБТ ценности, предпочитам децата ми да си останат неуки в това отношение.

9

55217

преди 3 години

Попитали радио Ереван кога един родител трбва да говори с детето си на сексуални теми. Радио Ереван отговорило незабавно: - Когато родителтиска данаучи нещо ново по темата.

8

Анонимен

преди 3 години

МЪ КАКВИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ- ВЛЕЗТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, ТАМ УСЛУЖЛИВО ЩЕ НАМЕРИТЕ ЗАМЪГЛЕНА СНИМКА НА ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК, БЕЗ НОМЕР И ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ КЪДЕТО ПИШЕЛО КАК ТРИ ГОДИШНИ ДЕЦА ТРЯБВАЛО ДА СИ ОПОЗНАВАТ ТЕЛАТА, ЧРЕЗ ОПИПВАНЕ И ТОВА В ДГ, ЩЕ НАМЕРИТЕ И СНИМКИ НА САМОЛЕТИ, КОИТО РЪСЕЛИ ОТРОВИ- В ЧАСТНОСТ- ПНЕВМОНИТ, ПИТАМ СЕ АКО ИМАШ ИНТЕРНЕТ ТИ ИМАШ ДОСТЪП ДО ЦЕЛИЯТ СВЕТОВЕН РЕСУРС- Е ТОГАВА ЩЕ ПОВЯРВАШ ЛИ НА ПОДОБНИ ТЪПНИ, А НА ТАЯ, ЧЕ НОРВЕЖЦИТЕ ЧАКАТ НА ГРАНИЦАТА И ЩЕ НИ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА

7

Анонимен

преди 3 години

Имаше два български филми от цоциализма, мисля че се казваха 'Майстора и Маргарита' и 'Да обичаш на инат' в които се показваше синдрома на застаряващия мъж и жена! :))))))))

6

Анонимен

преди 3 години

От 7...Имаше си и по времето на цоциализма така наречените обратни хора а те самите си викаха "жаргони"! Георги Парцалев, Д-р Чавдар Драгойчев (син на Цола Драгойчева) и много от артистите и персонала в народния театър Иван Вазов и националната българска телевизия бяха обратни! Биеха си "тайни" срещи в парка на Свободата, градинката на централна баня, римската стена, баня Мадара и евиния плаж на Овча Купел до Славия! Това разбира се не им пречеше по никакъв начин да са абсолютни професионалисти и да ни забавляват с часове!

5

Анонимен

преди 3 години

От 6.... както от подрастващи така и от възрастните! Всичко което го има сега, като сексуален интерес и практики, го имаше и по времето на цоциализма къде по наяве или по скрито! Пламваше любов и изневери по комшийски, аверски, служби и учреждения! Младички или застаряващу но позапазени даскалици си получаваха необходимата доза секс от някой по възмажал ученик като по някой път самия той се дънеше като споделяше с приятели и плъзваха слухове и прочие!

4

Анонимен

преди 3 години

що не ползват вече готови платформи като pornhub и xhamster?Адски много грешиш ако си вярваш че подрастващите тинейджъри не ги знаят тези сайтове! Повечето от тях знаят повече от техните родители! Няма нищо лошо в това да научат нещо повече от порно видеото като например хормоналните промени и въздействия върху тях по времето на пубертета та чак до менопаузата/критическата! По времето на цоциализма нямаше интернет но пък имаше видеокасети с "медицина" които преминаваха тихомълком от комшия в комшия! Също така се внасяха списания от запада които също така се разглеждаха с интерес както

3

Ноември '95

преди 3 години

Сега е лесно, а средата на 90те карах мама да обикаля по книжарниците за малка книжка с подобно съдържание.

2

Анонимен

преди 3 години

що не ползват вече готови платформи като pornhub и xhamster?

1

Айде сега

преди 3 години

До НедоразбралЕ чак толкова да си спрел не ми се вярва или бъркам?