47

дедо Ташунко

преди 3 години

Учудва ме умствения багаж на такъв "министър". Ако всички от правителството са като нея - тежко и горко на България. Само си чепка езика тази креатура. По-добре да се занимава с отношенията ни със Северна Македония. Г-жо Цветанова, "новината" не струва.

46

Анонимен

преди 3 години

Защо захариева се прави на учудена за лошото отношение спрямо бьгларите от страна на - сьрбия и македонияПо времето на рома - костов и сдс единственно бьлгария даде вьздушни коридори за бомбандировки над - сьрбия от всички сьседи , дори гьрция тогавашен член на нато - отказа коридор , да попита - бабаидьн за които гласуваха и мьртвите тои бе един от инициаторите на воината в сьрбия

45

Анонимен

преди 3 години

Боже, и това вещество е първият ни дипломат...

44

Анонимен

преди 3 години

Има ли някакво значение КАК ТОЧНО е загинал ?!? Това си е риска на професията му и той е тръгнал натам осъзнавайки този риск. Вземете да свършите нещо полезно, за живите хора!

43

Дацо

преди 3 години

Няма нужда да се , аз вече съм разследвал ! Заключението е : 30 - 40 к.у.х.и л.е.й.к.и тръгнали на - 50 ,60 градуса да си мерят п.....е ! Е ,измериха ги и тези с по- късите ,между които и нашия " национален герой " остават там.Против съм държавата да плаща да го прибират !

42

Анонимен

преди 3 години

Оди пеша, ***, оди и разследвай!Да не забравиш да вземеш с теб и останалите бръмбари и калинки, че да разследвате там.Аман от глупости вече! тия отдавна протриха дъното!

41

Анонимен

преди 3 години

Да си вдига з.дника и заедно с бащицата си и главния прокурор да вървят да разследват! Що чакат! Още сега да заминават, да не замете някой следите. Аман отпро стотии, гробарска напаст!

40

Анонимен

преди 3 години

Тая поцинкованата да върви да я разследва, щом я влече!Кого призовава?Тя ако е изобщо наясно какво прави и какви ги плещи, щеше да се е покрила от години под кревата у тях и да не си подава гагата навън.Страхотна излагация е тая жена. Като другите й подобни - Павлова и Караянчева. И още много - знайни и незнайни калинки с мозък, дето няма и за такова.

39

Анонимен

преди 3 години

да не се окаже че отровното трио са резнали верьовките по заръка на дъ дъдд ъддъъ ковичи

38

Анонимен

преди 3 години

Може ли някой алпинист да ни обясни как се случват нещата на К2 и каква е драмата? Защото за мен всичко това е много странно - общи въжета ли ползват и ако да - как само той е загинал като пред него и след него е имало хора. Ако не са общи, защо да са виновни шерпите, не е ли отговорност на катерача да се увери че въжетата които ползва са читави. И как оцеляват тия шерпи дето ги дондуркат алпинистите, това са някакви нехора.

37

разследващите

преди 3 години

да ходят там тоге на -50С и да разследват, какво чакат:)

36

Анонимен

преди 3 години

Каскетя да се заема и да им повдига поне едно десетина обвинения!

35

К2 и знамето ГЕРБ???

преди 3 години

в задния джоб на загиналия Скатов шерпите са намерили знамето на ГЕРБ ли,та трябва да се ровят в смъртта на човека,и какво ако самият той вярва в чесността на ГЕРБ,в патриотизма на ГЕРБ,в законопослушността на ГЕРБ,даже може да вярва че никой от ГЕРБ нама никакво чекмедже,камо ли кюлче.Право е на Наско да носи в който и джоб си искал шоколад, саламЕ или знамЕ.Да щеше да бъде безпределно силно, комунистическо върховно и партийно безпределно. на това ако е вярно е и ще си остане изборът на Наско

34

БРАВО

преди 3 години

На Захариева - БРАВО!!! ИНТЕЛИГЕНТНА, УМЕРЕНА И ДОСТА СЪОБРАЗИТЕЛНА. ПОДКРЕПЯМ!!! Подкрепям и за Президент!!!

33

Трябва

преди 3 години

...да се провери неговото въже, не общото. Това е лесно проверимо, когато тялото дойде в БГ.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Защо да лъже, по принцип сърбите си мислят така за нас, даже в учебниците им го пише :) Виждаш резултата от сръбската пропаганда върху макетата, там е същата работа :))

31

ФАКТ Е

преди 3 години

ЧЕ ВСИЧКИ, КОИТО ПИШАТ ПРОТИВ СКАТОВ СА АНТИБЪЛГАРСКИ ***. НО БОГ ИМА!!!

30

Наблюдател

преди 3 години

Може, ако качи на гръб вещото лице и го донесе до мястото на инцидента със Скатов.

29

Анонимен

преди 3 години

Този Скатов да беше циpeй на зaдника на Б.Б. нямаше толкова да се говори за него. Жалко, че гътнаха мавзолея на Г. Димитров, иначе можеха там да го сложат!Спрете се малко!

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27..Конкретно,заблудени,какво против имаш срещу тази жена.Пиши за да можем да разберем причините...