31

балканска ...

преди 3 години

Касиерките в супермаркети не се ваксинирет и всеки ден минават хиляди клиенти в ИК са десетки само за един ден 04.04.2021. Всеки "специалист" ръси глупост

30

6

преди 3 години

Това е още едно доказателство за некадърността на правителството!Вън от властта-това е решението за ГЕРБ!

29

Не бе

преди 3 години

просто Бойко е пич и е над тези работи. Радев сам ще си изкопае гроба дето копе другиму. Нали така се казва в поговорката.

28

Пак по опорката?

преди 3 години

До Мутрите: Изкарваш се много си информиран за мутрите. И от какво се притесняват и какво считат, и дали са демократични. И за какво са всички тези съчинения? За да напишеш накрая че президентът Радев бил за импийчмънт (и то два пъти). Ако можеха, бат'ти Бойко и гербаджиите да са го направили досега. Но не им излизат сметките.

27

Избори като нашенски

преди 3 години

До Избори като избори!: Не е толкова важно кой как гласува, а кой как брои. А най-накрая брои (какво винаги) държавната фирма "Информационно обслужване" начело със старият приятел на Бойко проф. Михаил Константинов.Затова трябва да има паралелно преброяване. И проверка как са отчетени резултатите от машинният вот. Но не е сигурно дали и това ще помогне.

26

Мутрите

преди 3 години

не са се притеснили от юмручето. Те нали си знаят че зад него други техни колеги седят, пък те си знаят как се решават споровете между мутри. Обаче изтъкват и с право че са много по-демократични и спазващи човешките права мутри от американските конгресмени. Радаев си е за импичване отдавна не веднъж и дваж.

25

Избори като избори!

преди 3 години

Какво толкова?Който иска ще гласува ще гласува, който не иска няма.Проблеми, че ще има няма две мнения.Големият проблем е, че има хора, които ще си измислят проблем,даже и да няма, за да оправдаят слабия резултат!

24

Нищо ново

преди 3 години

До "Е да ама": Много се притесниха мутрите на управляващите от вдигнатият юмрук на президента Радев и призивът му: МУТРИ ВЪН. И има за какво. Бъдещето никак не е сигурно. Ами ако се наложи Бойко да си изпразва чекмеджето и да се изнася към Барселона? Ще се разбяга цялата гербаджийска дружинка.

23

Е да ама

преди 3 години

в щатите президента даже не размаха юмрук пък го импичват за втори път.

22

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще ги бие всичките като маче у дувар!

21

И в щатите

преди 3 години

правиха избори по време на ковид пандемия - и там балканска реалност.

20

Широк джоб

преди 3 години

Отецът сега раздава помощи на интеуектуалци,предимно певци,за 3 години,преди приключване на втори евентуален мандат.Но и тук има разлика.Ритонците,подкрепящи герп-по 500 лв,а неутралните Мими и Развигор-по 350 лв.

19

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен: ГЕРБ ще спечели изборите? Може, но е почти сигурно че няма да може да състави правителство, патериците не стигат.Тези избори ще бъдат тест за проверка на опозицията.Ще трябва да се направи експертно или програмно правителство с мандата на някоя от останалите партии. И ако тогава от опозицията се изпокарат кой да води бащината дружина и не могат това да го направят, значи не издържат теста.Без преходно правителство няма да се оттървем от ГЕРБ. Твърде много се срастнаха с държавата.

18

Анонимен

преди 3 години

С подобно приоритетно ваксиниране се нарушава конституцията за равнопоставеност на всички граждани.

17

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен: "какво значи да ви краде БСП"? Е, друго е да те краде ГЕРБ, усъвършенстваха се вече три мандата. Да им дадем ли и четвърти?Стига им толкова. Бойко да си изпразва чекмеджето и да се изнася към вилата си в Барселона докато още може.

16

СИК, ВИС, Мултигруп

преди 3 години

Забавно е как СИК не означава само секционна избирателна комисия, а има и една мааалко по-различна конотация. Допринася за комичното звучене на статията.

15

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли не искате ли да живеете нормално, а не някакви фашистки партии да ви тровят, фалират, затварят и трепят? Бесете ги всичките и да приключваме с тях. За какво ще правите сега избори?

14

пенсионер

преди 3 години

На носилка ще ме закарат до урната ,но ще гласувам ,за да не съм повече роб на шайката !!! Направете го и вие !!

13

1

преди 3 години

До Анонимен-12 ,разбрах,че си от отбора на тиквата-пожарникар.

12

Анонимен

преди 3 години

До 1Е, какво ще покажете, той нали ни каза какви сте!