7

ссс

преди 3 години

Всичко е за пари. Нова система - нови бюджетни пари.... Миналата година март месец си оправих зъбите... Това е вопъл за едни 20 млн за разработване на подобна система.

6

АНОНИМЕН

преди 3 години

То от всезнаещи по "всичкология " хора няма нужда да учат хората. Те се раждат всезнаещи! Престанете да пишете разни глупости като не сте компетентни. Учете повече!

5

Анонимен

преди 3 години

"Едно от най-безопасните места остава кабинетът на лекаря по дентална медицина, защото преди и след пандемията продължават да се спазват всички норми за дезинфекция"Аха. Седиш половин час с отворена уста и потенциално пръскаш виро3 - безопасно е. Отиваш на фитнес - светът свършва... Това може да са само на Коцко Здравето и Мутата фантасмагориите.

4

Анонимен

преди 3 години

да ви приседне дано.И ако се опитате да ме изгоните , защото не съм вксиниран, после да не пишете в днес. бг как сте били бити..

3

Анонимен

преди 3 години

Никво ходене при тия садисти докато не мине чумата.

2

Анонимен

преди 3 години

Тия са луди, последното нещо което ще направи карантиниран е да ходи на зъболекар. А пък след карантината може да ходи където си поиска, за какво им е достъп до регистъра?? И до сега не е се е случвало зъболекар да ми иска имената и ЕГН, искат само пари, друго не ги интересува.

1

Анонимен

преди 3 години

Каква инфо търсят тея михлюзи? Та те от септември 20г си вземат 80% от заплатките от касата и си кротуват вие приказвате за некви инфота!Глупости на търкалета!