32

до 27 МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Тези дето го караме леко сме ясни, питай другите, които по няколко месеца не могат да се възстановят напълно, щото другите, които пък си изгубиха живота, няма как да ги питаш.

31

Кон с аспиратор

преди 3 години

Живеем в конспирация слепи и *** овце!Край на операцията корона 31 март2025 често.

30

Ди

преди 3 години

Мерките в Гърция определено дават резултат. При 11 милионни население, починалите са наполовина от тези в България. В абсолютно число 6,017 срещу 9,482. Ако в България имаше аналогични мерки поне 5,000 живота щяха да бъдат спасени досега!

29

Фиф

преди 3 години

До АнонименНикой още не знае със сигурност,но едно е ясно: Трябва да хванете учебниците за правопис и да си поприпомните основните правила за писане.Допускате елементарни правописни грешки,които са недопустими за един човк,който има завършен поне четвърти клас!

28

В Австрия

преди 3 години

От област Тирол се излиза само с ПСР от 48 ч иначе глоба 1450 Е . Не ми се вижда като разхлабване...

27

Анонимен

преди 3 години

Не е ли смешно - мерките в различните страни са най различни - а резултата е Еднакъв!Само в страните където няма 'мерки' резултата е Различен - и то Положително различен!

26

Анонимен

преди 3 години

С изключение на банкетите на вилата на някой депутат.

25

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Не питай старило, а патило!Със семейството изкарахме прословутия ковид. Имал съм и по-тежки настинки. Децата дори и не го усетиха.Заради тридневна хрема и десетина дни загуба на обоняние не си струва цяла година здравен фашизъм и медиен тормоз.Няколко десетки познати и колеги също го изкараха. Само един беше по-зле и влезе в болница. Изписаха го след седмица и вече нищо му няма.Това ли е заразата "с невиждана ярост" на Плешояда?

24

Анонимен

преди 3 години

До ЧокоХайде изкарвай оФцете на паша, вместо да ръсиш "мозък" тук...

23

Анонимен

преди 3 години

първия етап на ковид е с срок на приключване 31 март 2025 година тогава им е и тесния прозорец на възможностите за продължаване с втория етап подхотовка за пълна цифровизация премахване на хартиените пари приемането на ББдоход единно правителство религия инотмяна на частната собственост и още и още...

22

Анонимен

преди 3 години

До БебоМи защото има цензура те затова нема и новина драги..

21

Анонимен

преди 3 години

До gogoМи то драги и ние сме на картата от около 140 години но никой не ни уважава за разлика от гърците, тях ги знае целия свят.

20

Бебо

преди 3 години

А защо няма новина за Австрия? Където мерките се отхлабват, тъй като управляващите са установили, че ефект няма.

19

Чоко

преди 3 години

Колкото повече се затварят, толко по-дълго ще се върти вируса при тях. От рокдауни файда няма тъй като вируса се движи из семействата а тях няма как да разделят.

18

Активист на БСП

преди 3 години

Дезинформацията на човеконенавистното правителство на хунтатата ГЕРБ-Суджук продължава! В Гърция няма карантина,кафенета , ресторанти работят без ограничения ,а хората са спокойни и щастливи !!!

17

Анонимен

преди 3 години

Самопоробването на европейските народи продължава и ние сме в кюпа, макар че нито сме европейци нито сме народ, той поета по добре го е казал.

16

gogo

преди 3 години

та гърция е държава точно от сто години погледбете географските карти така дъежава не е имало

15

Анонимен

преди 3 години

Като си нямам спьтник-v ще затаврят ми ко ши правят , Русия вече отваря а ЕС удри катинара.

14

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха, ха. Тия се скапаха. Ашкулсум, машала!

13

Анонимен

преди 3 години

...а който не иска, ше има и сопа.