21

Мунчо

преди 3 години

Най-големите *** не са в социалните мрежи, а в националните медии- като например Борисов, Мутафчийски, Кунчев и т.н.т.

20

Анонимен

преди 3 години

Искам си вестниците Работническо Дело и Отечествен Фронт! Само в тях се отразяваше голата истина! :))))))))

19

?

преди 3 години

Нали има администратори на сайтовете , които най-вероятн получават заплати .защо?

18

Тролей N5

преди 3 години

Че то освен *** на тая Територия нещо друго остана ли ? *** на Сорос .... *** на Радев ... *** на Бойко ... *** на Путин ... *** на Ердоган ... *** на Тръмп ....... и като сумираш бройките и се оказват ТРИ пъти броя на населението на страната ни . Явно някой тролчета го играят двойни че и тройни агенти .Затова е тая статия . Това е предупреждение . Троловете предатели ще се тровят с новичок , ако работят за Путин или ще им бъдат спирани грантовете /Сорос/ .....

17

Анонимен

преди 3 години

Ще си позволя да Ви допълня:Познават се и по това, че дори статията да е за модни якета или пък за автомобили, пак ще намерят начин да споменат за Сорос, Путин, или някой друг от техните "идоли".Лично мой идол винаги е бил Тошко и неговия съвременен рекламен агент Киро Брейка! :))))))) Ще има ли нови статии за ***? :)))))))

16

Анонимен

преди 3 години

Все характерни черти на индивид от Империята на Злото...........Айде доживяхме да видим Радев преоблечен като Дарт Вейдър! :)))))))Дали енергото ще му отпусне ток за сабята?:))))

15

Някой

преди 3 години

До АниЩе си позволя да Ви допълня:Познават се и по това, че дори статията да е за модни якета или пък за автомобили, пак ще намерят начин да споменат за Сорос, Путин, или някой друг от техните "идоли".

14

Ани

преди 3 години

Троловете се разпознават много лесно.Нискоинтелигентни, враждебни, опитват се да високомерничат.Все характерни черти на индивид от Империята на Злото.Аз даже ги смятам за полезни, защото можем да видим какво се опитват да внушат на 80% съгласно мнението на съветника на Радев.Освен това, макар и малко, им плащат с което връщат част от заграбеното от България. По време на пандемия, това е от полза за БГ икономиката и източва средствата на ИЗ.Идват избори и те трябва да поискат увеличение.

13

Анонимен

преди 3 години

Радьо пък докладва че няма вирус, поведе червените тетки и бастууни към Бузлуджа и така уж по природно му създаде предпоставки за увеличение на пенсиите! :))))))))

12

Анонимен

преди 3 години

Милен Цветков (лека му пръст) и той беше ***,понеже измисли фразата...маските са за да мълчите!!

11

Някой

преди 3 години

До *** МисирскоФ-офМда, миналата година октомври летях с една авиокомпания. Като се качихме в самолета няколко пъти стюардесите ни предупреждаваха че маските ни трябва да покриват добре и носовете и устата ни, като веднага след това допълваха, че това изискване НЕВАЖИ ако някой си купи нещо за ядене или за пиене в самолета. Хе хе, толкова е опасен тоя коронавирус, и толкова им пука на всички, само и само да ти продадат кенче кола за 3 евро. Айде сега ме обявете за ***.

10

Covid-19

преди 3 години

В офиса на Dnes.bg са установени 3 случая с Covid-19 на новия щам .А защо нищо не казват ?

9

НОШТ

преди 3 години

Стига ***! Искане си почтенни пичаги като Бау! Ха-ха!

8

Тулуп МисирскоФ-оф

преди 3 години

Защо моловете са отворени,а ресторантите-затворени?Явно вирусът като влезе ФЪФ мола спира да е заразен,щото преди туй се е ваксинирал...Ха-ха...

7

Чукундур

преди 3 години

Спете бре !!! Бива ви само да филососвате,ама за друго йок.

6

Анонимен

преди 3 години

Най-големите *** подкпрепят фашиста румен радев ветото!

5

До 6

преди 3 години

Едно е да плещиш гнусотии, а съвсем друго - да казваш неудобни истини. Хората имат И глави - могат да мислят, надявам се. Или пък не??? Всеки плаща рано или късно за глуп.остта си. Ами да забраним говоренето по сайтовете - това май най- много ще им се хареса?

4

 забрана

преди 3 години

забрана на анонимните форуми като тозикакто е навсякъде на западпосле който плещи гнусотии си носи последствията пред съда

3

Анонимен

преди 3 години

О да. Нека да забраним на действащият президен, да качва и говори, защото агитирал за анархия...А иначе, когато някой каже, че богатите не трябва да са богати, че трбява да има безкрайни помощи, несзнайно откъде, че едва ли не, трбява да има максимална заплата, дето е колкото минималната ... нема проблем?!?!! WTF?1

2

Анонимен

преди 3 години

Така е. От март до сега не можем да се оттървем от гологлави тро лове с малко акъл и големи претенции - по всички медии все лъжат едно и също непрекъснато.Скоро ще почнат и от хладилника да излизат да плашат с чували и камиони.