173

Анонимен

преди 3 години

Не старите коли а гробарите трябва да се забранят със закон

172

Анонимен

преди 3 години

До До 180/181Казваш, спокойно си говорехте за леки жени в колектива пред партийния?Мхм.А един мармот увива шоколада в станиол.

171

До 180

преди 3 години

Такива вицове всички разказвахме едно време и никой не помириса Белене за това. Хайде стига с тези зимислици.

170

Анонимен

преди 3 години

До ЕкологовТва е виц. Едно време за такива вицове имаше Белене. И вие сега вървите към това да върнете на власт тия дето искат да ви върнат Белене. Още не са го казали де, но като вземат властта натам ще тръгнем.

169

Анонимен

преди 3 години

През 2022 г. вие няма да сте на власт бе!!!Забранете на багерите, тракторите и други земекопни машини, самосвали, камиони и т.н. да щъкат насам-натам непочистени по градските улици, с което разнасят кал и прах!Асфалтирайте всички улици, не само Цариградско шосе от летище София до Министерския Съвет, та да се фукаме пред чужденците!Въведете ред и стриктен контрол в управлението на отпадъците!Леките автомобили замърсяват десетки пъти по-малко!

168

Еми те си купиха по

преди 3 години

два три имота у Софето и морето и по няколко нови коли ,кинти бол и сиромасите със трошките взеа да им смитат....искат да им е по спокойно когато си шофират и паркират...

167

Екологов

преди 3 години

До 166...Методиката май май е нещо като този случай...*На профсъюзно събрание ръководството на завода се хвали:- Ние имаме средно - толкова производителност... Пада се средно - по толкова произведена продукция на човек... и т. н.По едно време една от присъстващите жени се обажда:- Е, стига с това "средно" де! Кака Мара като има шест любовника, какво излиза - че средно погледнато и аз съм ку*ва, така ли?*

166

Факт

преди 3 години

Въздухът в София ще стане с 10-15% по-малко замърсен, ако махнат велоалеите от улиците, които предизвикват още по-голями задръствания и съответно и по-голямо замърсяване.

165

Анонимен

преди 3 години

Кога ли ще станем като в нормалните държави и да не ходим на работа с градски транспорт и да си караме колите, а не както сега са изминаваме по няколко пъти по-малко километри на година в сравнение с хората в нормалните държави?

164

До 171

преди 3 години

Има статистика кой как ходи на работа за столиците в Европа. С градски транспорт отиват на работа 80,5% от хората в Букурещ, а София е на второ място в Европа с 80% отиващи на работа с градски транспорт. В столиците на Западна Европа между 30% и 50% отиват на работа с градски транспорт.

163

Анонимен

преди 3 години

До До 163/170Вие понеже много мислите, затова паркирате на тревните площи :))) Затова за такива "мислещи" като вас ЯКО глоби, и изисквания за колите, а ако може и още малко да вдигнат застраховките и ще мирясате :)))))) Вие само от тояга разбирате, в това съм се убедил многократно.

162

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 169Пак нагли :))) Другарю, да ти кажа, че през по-голямата част от годината не живея в България, че ми се налага да пътувам по работа. НАВСЯКЪДЕ в големите градове, ЯКО се плаща за паркиране. Голяма част от хората там ходят на работа с колела или градски транспорт. Вие кога ще почнете така?

161

До 163

преди 3 години

Пак не мислиш. 40 паркоместа за 80 семейства, малко ли са? Според последното преброяване коли имаха 46% от домакинствата. Друг е проблема - тези паркинги масово ги застроиха от от тези 40 паркоместа, останаха 10-20, а дойдоха още хора с коли в новите блокове.

160

Анонимен

преди 3 години

До 163Бъркаш и успешно са те манипулирали. София е на едно от последните места сред големите градове на Европа по брой лични автомобили на човек от населението. По брой на автомобилите сме по-напред, но сме под средното ниво. Има една лъжлива статистика, според която всички областни градове на България са на първите места по брой автомобили на 1000 души население в Европа, а София е някъде по средата на областните ни градове С тази лъжа успешно манипулират немислещите.

159

Тт

преди 3 години

Тези стари и несменяеми комунистически тикви, предаващи властта по наследство,излъгаха някога много жестоко народа,че ще има някаква промяна в тази държава, като създадоха СДС.След това заграбиха всичко в България което бе построено от народа,станаха капиталисти, купуват избори и понеже нямат умствен капацитет, унищожиха народа,прогониха младите хора.Не Белене,а калаените мини в Сибир за тях.

158

Анонимен

преди 3 години

Хааа троловете няма да могат да си карат головете:))))))))))))

157

Анонимен

преди 3 години

До ЕкологовСпоред методиката на С52927толична община твоята кола замърсява колкото останалите. 96% от замърсяването са вдигнати фини прахови частици от неизмитите улици и 4% от ауспусите, т.е. и електрическа да ти е колата, според Столична община, замърсява колкото бензиновите и дизеловите.

156

Екологов

преди 3 години

До 164 Именно де... ако сте запознат и нас да ни ограмотите кои са тез толко замърсяващи елементи в отработените газове на кола с АГУ дет отсъстват в стар дизел с изкормени филтри.

155

Анонимен

преди 3 години

До ЕкологовА нещо друго дали бълва, и то дали допринася за замърсяването на въдуха?

154

Анонимен

преди 3 години

До До 152/157И нагли, знаят по-добре от мен, къде гледам. Ми, не, както казах, зелените площи са си зелени площи. Недостиг на паркоместа има във всички големи градове по света, а в София специално броя леки автомобили на глава от населението е един от най-високите в Европа, тъй че. ... Иначе, има недостиг, щото навремето никой не е планувал хората да имат масово коли. Затова има един панелен блок и около него има максимум 40 паркоместа,а вътре живеят 80 семейства. И така е навсякъде.