20

Бай Коко

преди 3 години

Честито! Сега вече ще разбере колко много роднини е имал, и колко много знайни и незнайни НПО та има .

19

Анонимен

преди 3 години

Жив и здрав да е пловдивчанинът дано ДАИ боже живи и здрави и ние да сме на неговото место повече какво да кажа!

18

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Доста дълго време събираха тези 8,5 милиона. Събираха ги за изборите. И ги пуснаха точно в началото на кампанията. Уж случайно...А всъщност нищо не е случайно.

17

Невярващ на очите си

преди 3 години

Спомняте ли си два поредни тиража като излязоха едни и същи числа от 6/49? Някой беше забравил да смени комбинацията..беше весело. Едва ли се е променило нещо, освен глупостта на хората.

16

Tonita-7

преди 3 години

Продава ли фиша? Ще му оставя И бакшиш:)

15

НИКОГА

преди 3 години

Спрях да играя тото след като разбрах че няма начин да разчиташ толкова много на Късмет , след като има толкова много късметлии - Тото е частна Фирма на Пеевски , част от парите се дават на няколко спортисти - Кубрат Пулев , Григор Димитров и Иляна Раева .Въпрос на Време е ЕС да започне Наказателни Мерки за Измама .

14

Анонимен

преди 3 години

''5.60 лв. струвал фиша на спечелилия 8.5 млн. лева от тототоТова е най-голямата сума, вземана накуп от един участник''Toтото не плаща накуп цялата сума алоуу!!!!Години ще я плаща!Хазарт при комунист има ли бе?!Комунист само знае да взима не да дава!В капиталистическите държави е друго.

13

Иван

преди 3 години

В Америка наскоро спечели един милиард късметлия, а тук ни залъгват с трохи - мижави милиони. И джакпота ни хилав, като цялата държава.

12

Анонимен

преди 3 години

Мислите ли че 8 500 000 ще оставят да ги вземе някой обикновен човек ???? Спечелил ги е някой приближен до правителството или до шефовете на тотото ! Тоя филм ни го прожектират от 30 години! Делян Пеевски стана милиардер от тотото, не си мислете, че тая далавера са я прекратили!

11

Койчо

преди 3 години

Фиша е пуснат от свинаря гергов който му е подарък.Така навремето зета на кмета на Симитли спечели милиони като му дадоха попълнен фиш лично от майката на делянчо

10

Анонимен

преди 3 години

Вижти т.н.лотарийни игри.Примерно,Разбий трезора.5 лв.Броя на напечатените билетчета е 30 милиона.Демек всеки ,от бебе до старец,трябва да купи по 6 билета,та да има шанс някой да спечели.Да не говорим,че билетите с големи печалби не се пускат.При Божков отвреме навреме се падаше някой лев.Тука-нъцки!Не се лъжете да ги спонсорирате.

9

alf

преди 3 години

една колонка е 1,1 лв. За протокола комб струва 5.5 плюс 0-05 ст за фиша

8

Тотов

преди 3 години

Със здраве да си ги харчи.

7

Жалко, но факт

преди 3 години

Жалкото е че има балами дето помагат да се трупа тоя жак-покт- лъжат се с мисълта "Къде не съм ги дал 5лв " и си капят в правилните джобове.

6

Анонимен

преди 3 години

До де я докарахме! Да ни липсва някой, като Васил Божков!

5

Анонимен

преди 3 години

До ATAKA_FOREVERСамо в моето "село" имаме две печалби по 250 000 лева. И познавам хората. Всички печалби бяха истински. Тоя, дето си мисличе са скътавали по 500 000 - 1млн лева от печалби на месец, щото видиш ли - не им стигали по десетките милиони оборот, може да се гръмне.

4

Да почнат

преди 3 години

Отново всяка вечер да излъчват режисирани репортажи със спечелили като Божков. Иначе не им вирваме, мутри вън!

3

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Васил Божков даваше по 50 Хил. На месец Ама поне Даваше. Нещичко...Апък На туй "ТОТО"2 - ПО Времето на Ирен Кръстева (Майка на Делян Пеевски и Слуга на Доган)70% от Джакпотите (мелеони) ги Спечелиха Точно Доган т.е.Пеевски.(номера беше -"Правилните" топчета бяха по-Малки.И така една седмица бяха забравили да ги сменят- и О'Чудо !! Два поредни Тиража Еднакви числа!

2

Анонимен

преди 3 години

Божков ги даваше за месец, всеки месец ...

1

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Аха... ясно - разбрах!!!И имаше един джакпот дето два месеца се събираше пък изведнъж 6 човека налучкаха комбинацията, имаше и едни и същи числа дето се паднаха в 2 поредни седмици, имаше и един спечелен джакпот дето никой не го потърси и потъна в бюджета.А имам и познат чийто тогавашен шеф си "спечели" мерц Ц класа W203, на половин цена.Знаем я нашата лотария - както казва Байче - Шменти Капели. За 5.6лв ще си купя 4-5 кенчета бира...