14

към к.14

преди 3 години

Служителите на КАТ-Правец са известни като едни от най-ревностните изпълнители на ЗДП и глобяват за щяло и нещяло. Само че те би трябвало да следят за състоянието на пътищата в техния район и при възникване на кризисна ситуация да се намесват с цел отстраняването й. Но това срутище, което засега е на 1-1,5 от края на пътното платно,30 м не е означено с пътен знак и продължава да напредва към пътя. А грижи за отстраняването му никой не полага, защото трябва да се изгражда подпорна стена...

13

Срутища

преди 3 години

Такъв проблем има при нас вече от една година: малко след Правец, близо до отбивката за махала Манастирица. Височината на срутището е около 30 м, подпорна стена няма и кметът на Правец очевидно чака през зимата този участък да се заледи и някоя кола да полети в дерето. Мълчат от Правец, мълчи АПИ и РПУ-Правец. Доколкото зная, служителите на КАТ са задължени по своя линия да докладват в ОДМВР-София област, а те - на областния управител и на МРРБ.Ясно е, че хората на В. Златев не са се загрижили.

12

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПАктивистаааа! Подпорната стена е на над 50години!!!!! Якото строителство при Бай Тошо! Лелееее! Изплюхте си сливиците от злоба! Ядец. Не е ремонт на ремонта. Това да не е вие Гагузов, братко и батко бе!

11

Анонимен

преди 3 години

Ремонт на ремонта!!!

10

Активист на БСП

преди 3 години

Бойко счупи държавата !!!

9

Анонимен

преди 3 години

12 години на власт, 12 години пътища стори и за 20 дена природата показа на хората че само се е крало и нищо не е направено. Път няма, ама колко милиони се дадоха (усвоиха). То и да си водиш отчет, отдавна числото надхвъли милиард и бройката на кеша се загуби. И пътищата се загубиха. Не мое се биеш в гърдите че прави нещо и като мине дъжда и всичко отнесено. Път няма. Хората даже и хляб не могат да доставят... до другите хора. Тотал щета е всичко. Само шкафа и малкия бойко са добре.

8

Анонимен

преди 3 години

Бойко, ако ремонтира пирамидите в Гиза ще се стринат до няколко години, нищо, че са идържали хилядолетия.

7

Дрямката

преди 3 години

Бръкнете директно в Чекмеджето!Инак оправия НЯМА да има.

6

Щирлиц

преди 3 години

Нисичката подпорна стена,която камерата показа за две секунди,прилича повече на бордюр.

5

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше герберския ремонт отсечката можеше да издържи още десетилетия.

4

Христо

преди 3 години

Поредното доказателство за откраднати пари....Но яхтите са скъпи...

3

Анонимен

преди 3 години

стига глу.пости бре вижте как бият горките руснаци вие за един път сте се закъхарили

2

шмatka

преди 3 години

Я стига с тия пътища, бре! За вас няма ли вируси ваксини, та сте гракнали за ремонти и асфалти?

1

Анонимен

преди 3 години

Подпорната стен е изградена в началото на 60-те години преди има няма 60 години, новата подпорна стена на Борисов я издържи 60 дни я не.